DEVLETİN FİDANLARINI AKP İLÇE BAŞKANI DAĞITTI

DEVLETİN FİDANLARINI AKP İLÇE BAŞKANI DAĞITTI

İzmir'in Selçuk İlçesi'nde orman işletme şefliğinin fidan dağıtımı parti propagandasına dönüştü. Şefliğin satın aldığı fidanları, AKP Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu...

İzmir'in Selçuk İlçesi'nde orman işletme şefliğinin fidan dağıtımı parti propagandasına dönüştü. Şefliğin satın aldığı fidanları, AKP Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu ve beraberindeki AKP'liler halka dağıttı. Girbiyanoğlu ve AKP'lilerin daha önce de Türk Kızılay'ın yardım paketlerinin dağıtımında yer alması kentte tartışma yaratmıştı.

Selçuk Orman İşletme Şefliği'nin 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Şirince Köyü'ndeki fidan dağıtımına AKP İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu ve beraberindeki AKP'liler de katıldı. Şefliğin satın aldığı fidanları halka dağıtan Girbiyanoğlu ve beraberindekiler, hatıra fotoğrafı da çektirdi.

AKP İlçe Başkanı Girbiyanoğlu, sosyal medya hesabından ise "Ormanlar milli servettir. Ülkemizin hem süsü hem de gücüdür. Orman İşletme Şefimiz, Muhtarımız ve Teşkilatımızla birlikte, Orman İşletme Şefliğimiz tarafından Şirince’de gerçekleştirilen fidan dağıtım etkinliğine katıldık" paylaşımını yaptı.

Girbiyanoğlu'nun daha önce de Türk Kızılay'ın yardım paketlerinin dağıtımında yer almasıİzmir'de büyük tepki çekmişti.

İZİNSİZ "LOVE ERDOĞAN" PANKARTLARI ASTIRMIŞTI

Geçen hafta ise Selçuk'ta izin almadan ilçenin çeşitli noktalarına "Love Erdoğan" pankartları astırıp ardından "Bu görselleri Selçuk Meydanlarından kaldırmak, ancak cesedimizi çiğnemekle mümkün olur" diyen Girbiyanoğlu, CHP'lilerden sert tepki görmüştü.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN SENGEL'E DESTEK

Selçuk'a gelip CHP İlçe Başkanlığı'nda bir toplantı düzenleyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, izinsiz asılan pankartları kaldırtıp, ilçedeki billboardları "Tek Sevdamız Atatürk" mesajının yer aldığı kalpaklı Atatürk fotoğrafları ile donatan Selçuk Belediye Başkanı CHP'li Filiz Ceritoğlu Sengel'e destek vermişti. Özel, "Belediyemiz ve örgütümüz yalnız değildir. Belediyemizi, örgütümüzü karınca gibi ezmek isteyenlere tek söyleyeceğimiz; karıncanın kardeşi var, o da tüm Cumhuriyet Halk Partililerdir” demişti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.