İmamoğlu Ve Bozkurt Projeleri İnceledi

İmamoğlu Ve Bozkurt Projeleri İnceledi

İMAMOĞLU VE BOZKURTPROJELERİ İNCELEDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu,Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve İBB yönetimiyle birlikteEsenyurt’ta yapımı devam eden projeleri inceledi. İmamoğlu, Bozkurt veberaberindekiler sırasıyla Turgut Özal Mahallesi İSKİ Alanı Park Yapımı, AdileNaşit Bulvarı Otopark İnşaatı, Haramidere Dere Islahı, Esenyurt DevletHastanesi Kavşağı Ulaşım Planlama ve Haramidere-Kıraç İmar Yolu İnşaatı Fenİşleri projelerini gezdi.

YAĞMUR ALTINDAİNCELEME

Geziyle ilgili değerlendirmesini, son olarak 23 Haziran2020’de yaşanan sel felaketiyle gündeme gelen Haramidere üzerindeki köprüde sağanakaltında yapan İmamoğlu, “Belediye Başkanımızla Esenyurt ilçemizde, muhtelifnoktalardaki hem altyapı hem üstyapı şantiyelerimizi geziyoruz. En kritik noktalardanbirindeyiz, zira buradaki selde yaşanan travmayı hepimiz biliyoruz. Farklımilliyetten bir misafirimiz de hayatını kaybetmişti. Bunun yaşanmaması adınaİSKİ yoğun bir çalışma içerisinde. Yapılan hem yeni hatlar hem dere yatağınıngenişletilmesi, inşallah buradaki sorunu kalıcı olarak çözecek. Ama ne yazık kiçözüm burada bitmiyor, devamı var. Esenyurt’ta birçok altyapı ihmalininolduğunu biliyoruz. Bütün bunları aşmak için de burada yatırımlarımıza devamedeceğiz” dedi.

“ÇÖZÜM BİZDE”

Çalışmaları Esenyurt Belediyesi ile koordineli bir şekildeyürüttüklerini söyleyen Başkan İmamoğlu, “Öncelikli alanları belediyemizlekonuşuyoruz. Her belediyede olduğu gibi, Esenyurt Belediyesi’yle beraber,koordineli iş üretme çabası içindeyiz. Ne yazık ki İstanbul’un en yoğun göçalan, en yoğun nüfusunun var olduğu ve aynı şekilde de artmaya devam ettiğiEsenyurt ilçemize, başta altyapı olmak üzere, birçok konuda hızlı yatırımlar,hızlı tedbirler almak zorunluluğumuz var. Bu, ne yazık ki yılların ihmali;başta imar yoğunlukları yaratmak olmak üzere ve buna dönük altyapıyıolgunlaştırmamak kavramı üzerine. Ama bu yıllar boyu oluşan ihmaller, yıllarboyu yapılan/yapılmayan doğru işler, eksik işler bugüne geldi. Ama artık çözümbizde. Çalışacağız. Allah’ın izniyle, çok hızlı bir şekilde birçok konuyuçözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

ESENYURT’A BEŞDÖNÜMLÜK PARK

Başkan İmamoğlu ile birlikte projeleri inceleyen EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Turgut Özal Mahallesi’nde İSKİ arazisiüzerine yapılan 5 dönümlük mahalle parkıyla ilgili, değerlendirmelerdebulunarak şunları ekledi, “Mahallemiz müthiş rahatlayacak bu park sayesinde.Biz bir iki yer daha kamulaştırıyoruz. Oralara da yapmaya çalışacağız ama böyleküçük küçük parklar en azından çevredeki insanlar için iyi olacak. Toplanma alanıolarak da kullanılabilir.”

p0zf3mcoev2ew54h9qxuyclq.jpg

ncgszwix23yzeu9gkrrtv5s6.jpg

3myf8utewv0g6abIxohpdx4c.jpg

31rqyqdxloapgyncehgftmc5.jpg

93swIhcpda62xrbazktwnmg8.jpg

jlvo48Iop2rcdsp9nhcirdfq.jpg

cjxoguivhl3fmh4arwt6tqsb.jpg

e1r3ygzwfvcbpbxk2aafduhx.jpg

mel1ud0v4txapcxyuq8nwabs.jpg

rqpn7olq6reib0zjskhxe4xb.jpg

pufnrf72bn3hyemcytjgwask.jpg

3y5z0f6w4eIvpynltaqmcjur.jpg

mpjsikctruvg3xtdk7aoIqnl.jpg

povlhyjugkj1rhfpxz3wwqed.jpg

irdlbppe0Iyqz1rjuhs7mg2t.jpg

sdrmvvhoznwo394bxilhcz5p.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.