İNAL AYDINOĞLU KÜLTÜR MERKEZİ’NDE “BİR BABA HAMLET” OYUNU SAHNELENDİ

İNAL AYDINOĞLU KÜLTÜR MERKEZİ’NDE “BİR BABA HAMLET” OYUNU SAHNELENDİ

Usta oyuncular Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu’nun sahneye taşıdığı “Bir Baba Hamlet”, 17 Mart Pazar günü resmi açılışı yapılan İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Shakespeare'in başyapıtı “Hamlet”i kahkaha dolu alışılmadık bir yorumla izleyiciye sunan oyuncular, İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’ni dolduran Ataşehirlilerden büyük beğeni aldı.

Ataşehir Belediyesi kültür- sanat etkinlikleri kapsamında sanatı ve sanatçıları Ataşehirlilerle buluşturmaya devam ediyor.

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna, tiyatroseverlerden yoğun ilgi gösterdi. Shakespeare tarafından yazılan Hamlet’in postmodern uyarlaması olan Bir Baba Hamlet’te iki oyuncu günümüzde yaşanan birçok soruna mizahla ve hicivle değinildi. Oyun konusuyla olduğu kadar zengin dekoru ve müzikleriyle de seyircilerin beğenisini topladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Değerli tiyatro oyuncuları Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu’nun oynadığı bu eşsiz oyunu komşularımla beraber izledik ve çok keyifli bir tiyatro gecesini geride bıraktık. Ataşehirimiz her zaman sanata ve sanatçıya ev sahipliği yapmaya devam edecek” dedi.

2ur8dy3g1iqqzk49djxyjosa.jpg

uf7sadcb3rmtkrsxvjot2zui.jpg

5p3akjtvIrcoa0gwbhqnliwl.jpg

0tkilhmzwspdrfnuhn1vskIq.jpg

hfdajIcg5o9aetmmlsqfdtyb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.