İNTİHAR ETTİĞİİDDİA EDİLEN KADINI, BALKONDAN AŞAĞI İTEN KOCASI MÜEBBET HAPSE ÇARPTIRILDI

İNTİHAR ETTİĞİİDDİA EDİLEN KADINI, BALKONDAN AŞAĞI İTEN KOCASI MÜEBBET HAPSE ÇARPTIRILDI

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde, 27 Nisan 2020 tarihinde, balkondan düşerek yaşamını yitiren; doğuştan işitme engelli Naime Taş’ın intihar etmediği belirlendi....

BURHAN DEMİRCİOĞLU

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde, 27 Nisan 2020 tarihinde, balkondan düşerek yaşamını yitiren; doğuştan işitme engelli Naime Taş’ın intihar etmediği belirlendi. Taş’ı, “cinayet” suçlamasıyla yargılanan eşi Ahmet Taş’ın aşağı attığı ortaya çıktı. Taş, Osmaniye Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararıyla müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Osmaniye Düziçi, Boğaziçi Mahallesi’nde yaşanan olayda, intihar ettiği iddia edilen Naime Taş’ın, kendisi gibi işitme engelli eşi Aşkın Taş tarafından önce darp edildiği, ardından da balkondan atıldığı ortaya çıktı. Cinayet suçlamasıyla yargılanan Aşkın Taş’ın müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Naime Taş’ın Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan annesi Halise Özbulat, “Ben bir anneyim benim yavrum gitti gelmiyor gelemez. Gelmiyor artık, ben ne yaparım? Bir anne olarak ne yapabilirim ben? Elimden bir şey gelmiyor. Çok şükür adalete güveniyorum. Savcısına, hakimine güveniyorum. Adalet yerini buldu, çok şükür. Ama evladım geri gelmiyor. Ama kendi de müebbet aldı. Zok şükür içimiz biraz rahatladı” dedi.

Kızının cinayete kurban gittiğini söyleyen baba Yakup Özbulat ise şunları söyledi:

''1 hafta buraya geldi benim yanımda durdu. Herhangi bir şey söyleyemedi bana, ‘gitmeyi düşünüyorum’ falan demiş komşulara. Çocuk dedi ‘ben gideceğim’, ‘tamam gidebilirsin’ dedim. Hatta valizini de hazırlattım annesine, ‘gidecek misin’ dedim. ‘Gideceğim’ dedi. Biz gece buradan gönderdik. Komşu kızlarıyla beraber gittiler. Bir arkadaş vardı, arkadaş götürdü geldi. Çocuğu oraya bıraktılar. Orada da konuşmuşlar. İşte bir daha bunu yapma falan filan diye. O da "he he" demiş.

Saçınıçekmiş kopartmış. Atmış aşağıya. Ondan sonra mutfağa götürmüş. Mutfakta kafasına vurmuş. Bayıldıktan sonra, ben tahminim üzerine konuşuyorum. Tahminim üzerine galiba orada düştükten sonra, çocuğu kaldırmış pencereden aşağı atmış. Çünkü kendinin el izleri var orada.

Ondan sonra da atınca pencereyi kapatmış pencerenin de perdelerini çekmiş ve evden çıkmış gitmiş. 6. kattan orada binayı bekleyen apartman bekçisi ‘nereye gidiyorsun’ deyince yani  ‘eşin senin düştü, sen nereye gidiyorsun’… Konuşamıyor ya el hareketi yapmış‘ehh’ diyerek çıkmış gitmiş. Ondan sonra birahaneye gitmiş. Birahanede bira içerken yakalamış polis beyler. Ondan sonra da bu olay böyle cereyan etmiş. Bildiğim bu kadar. Şu anda müebbet aldı. Herkes ettiğini çekecektir elbette. İnşallah temennim, bundan daha büyük de bir suç yok demek ki adalet yerini bulmuştur.”

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.