İrlanda’da gerçekleştirilen TJK Koşusu’nu Bedtime Story kazandı

İrlanda’da gerçekleştirilen TJK Koşusu’nu Bedtime Story kazandı

2 yaşlı dişi tayları bir araya getiren G3 Jockey Club of Türkiye Silver Flash Stakes'i bu yıl Coolmore Ekürisi'nin sahibi olduğu, Aidan O'Brien'ın antrene ettiği Bedtime Story (Frankel - Mecca's Angel / Dark Angel) isimli tay, jokeyi Ryan Moore idaresinde kazanmayı başardı.

Koşuyu izlemek için tıklayınız.

Çim pistte yaklaşık 1430 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen İrlanda'daki TJK Koşusu'nda 5 İngiliz tayı start aldı. Koşunun ikincisi Exactly (Frankel - Heartache / Kyllachy) olurken, Barnavara (Calyx - Alfea / Kentucky Dynamite) üçüncü, Senna's Girl (Arizona - Cloudspin / Storm Cat) ise dördüncü oldu.

Kariyerine 6 Haziran günü bu pistte kazanarak başlayan Bedtime Story, ikinci startında ise Ascot'ta çok gösterişli bir şekilde Listed statüsündeki Chesham Stakes'i kazanmıştı. G3 Jockey Club of Türkiye Silver Flash Stakes ile birlikte dişi tay üçüncü startında da geçilmezliğini korudu.

Koşu ardından düzenlenen törende Türkiye Cumhuriyeti Dublin Büyükelçiliği İkinci Katibi Mehmet Ege Erşen koşuyu kazanan atın ilgililerine ödüllerini takdim etti.

a4q9s8jvmgu5qoxegi0hyutI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.