BTP GENEL BAŞKANI BAŞ: "BTP, ATATÜRK'ÜN TAM BAĞIMSIZLIK YÜRÜYÜŞÜNÜ DEVAM ETTİRMEKTEDİR"

BTP GENEL BAŞKANI BAŞ: "BTP, ATATÜRK'ÜN TAM BAĞIMSIZLIK YÜRÜYÜŞÜNÜ DEVAM ETTİRMEKTEDİR"

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajında, "Bugün BTP de, Milli Ekonomi Modeli’ni parti programı haline getirerek...

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajında, "Bugün BTP de, Milli Ekonomi Modeli’ni parti programı haline getirerek Mustafa Kemal Atatürk’ün 102 yıl önce Samsun’dan başlattığı tam bağımsızlık yürüyüşünü devam ettirmektedir" dedi.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayınladı. Baş yazılı mesajında, Türkiye'nin gerçek anlamda bağımsız olabilmesinin ilk şartının güçlü bir ekonomi, güçlü bir ekonominin de Haydar Baş'ın Milli Ekonomi Modeli olduğuna dikkat çekti.

Baş'ın açıklamalarışöyle:

"BTP, ATATÜRK'ÜN 102 YIL ÖNCE SAMSUN'DAN BAŞLATTIĞI TAM BAĞIMSIZLIK YÜRÜYÜŞÜNÜ DEVAM ETTİRİYOR"

“Ne yazık ki Atatürk’ten sonra yönetime gelenler, bu mirasa gerektiği gibi sahip çıkamadı. Türkiye’nin gerçek anlamda bağımsız olmasının ilk şartı güçlü bir ekonomidir. Bu da kapitalist uygulamalardan değil, Atatürk’ün dediği ve uyguladığı gibi milli ekonomiden geçmektedir. Merhum genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş, Milli Ekonomi Modeli ile bu tarihi görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Bugün Bağımsız Türkiye Partisi de, Milli Ekonomi Modeli’ni parti programı haline getirerek Mustafa Kemal Atatürk’ün 102 yıl önce Samsun’dan başlattığı tam bağımsızlık yürüyüşünü devam ettirmektedir. Bu anlamda BTP, tam bağımsız ve güçlü Türkiye’nin teminatı ve gelecek adresidir. Geldiğimiz noktada şartlar ne kadar zor olsa da asla umutsuz değiliz. Çünkü bu ülkenin bağımsızlığı için çalışan BTP kadroları dimdik ayaktadır. Milletimize düşen acilen bu kadroya gereken desteği ve yetkiyi vermesidir. Zira kaybedecek bir günümüz bile yok. Türkiye içine girdiği zifiri karanlıktan ancak ve ancak bu anlayış ile çıkar.

"HERKES EVİNE TÜRK BAYRAĞI ASSIN"

Bu vesile ile bir kez daha milletimizin bayramını kutluyor ve mesajımı, milli bayramlara özel bir önem veren merhum genel başkanımızın şu sözleri ile noktalamak istiyorum. ‘Herkes evine Türk bayrağı assın. Asmazsanız sonra düşmanlar gelir, kendi bayraklarını bizim evlerimize asarlar.’ Pandemiden uzak, nice 19 Mayıslara kavuşmak dileğiyle, kalın sağlıcakla.”

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.