İstanbul'un En Büyük Temizlik Filosu Esenyurt’ta Hizmete Başladı

İstanbul'un En Büyük Temizlik Filosu Esenyurt’ta Hizmete Başladı

Günde Bin 100 Ton AtıkToplanıyor

Esenyurt Belediyesinin hayata geçirdiği Temizlik İşleri Atık LojistikMerkezi, çalışan 740 personeli, 114 araçlık filosu ve günlük bin 100 ton atıktoplama kapasitesi ile İstanbul’un en büyük atık lojistik merkezlerinden biri oldu.

Esenyurt’u daha modern ve temiz bir ilçe haline getirmek amacıyla Belediye BaşkanıProf. Dr. Ahmet Özer tarafından hayata geçirilen Temizlik İşleri Atık LojistikMerkezi faaliyete başladı. Akçaburgaz Mahallesi’nde yer alan tesis; 740personel, 114 yeni araç ve bir çöp toplama istasyonu ile Esenyurtlulara hizmetverecek. Günlük toplanan bin 100 ton evsel atık, merkezde biriktirilerek günsonunda büyük araçlarla İBB’nin katı atık aktarma merkezlerine transferedilecek. Hem zamandan hem de yakıttan tasarruf saylayacak bu uygulama ileEsenyurt temiz bir görünüme kavuşacak.

“En Büyük TemizlikFilosuna Sahibiz”

Tesisin açılışını gerçekleştiren Başkan Özer, Esenyurt’un temizliği içinözveriyle çalışan ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, birlikte ilçeyi çöp dağlarındankurtardıklarını söyledi. Temizliğiyle anılan bir ilçe haline geleceklerinibelirten Prof. Özer, “Burada 740 çalışanımızla yani Esenyurt’un kahramanlarıylagece gündüz demeden çalışıyoruz. 114 tane aracımız var ve günde 1 ton çöptopluyoruz. En büyük temizlik filosuna sahibiz ve en kapsamlı temizlikoperasyonunu yürütüyoruz. Belediyecilikte en önemli hizmet temizliktir. Çöpübir gün toplamazsak bu şehir hasta olur. Bu yüzden siz, bu şehrin gerçekkahramanlarısınız” dedi.

“Tüm İstanbul Esenyurt’unTemizliğini Konuşacak”

İmamoğlu’nun ilçenin temizliği konusunda kendisini tebrik ettiğini ifadeeden Başkan Özer şöyle devam etti: “Başkanınız olarak her zaman yanınızdayım.Sizin bu kente sahip çıktığınızı biliyorum. Ben de size sahip çıkacağım. Şimdifilomuza yeni araçlar takviye edeceğiz ve herkes İstanbul’da Esenyurt’un temizliğinikonuşacak. Sayın İmamoğlu da bu konuda beni tebrik ederek, ‘Siz gelmeden önceburalarda çöp dağları vardı. Siz geldikten sonra Esenyurt çok şükür tertemizoldu.’ dedi. Ben de kendisine ‘Bu benim değil, çalışanlarımın sayesinde olanbir şey’ dedim. En kıymet verdiğim ekip sizsiniz. Hepinizin emeklerine,ellerine sağlık diyorum. Bundan sonra bu yolu birlikte yürüyeceğiz.”

“Pırıl Pırıl BirEsenyurt’u Hep Birlikte İnşa Edeceğiz”

Konuşmasının sonunda Esenyurtlulara çağrıda bulunan Başkan Özer, “Kısazamanda ‘Temiz Yurt Esenyurt’ sloganıyla bir seferberlik başlatıyoruz. Bu kampanyamız6 ay sürecek. Temizlikle ilgili bir farkındalık yaratarak, ilçemizi İstanbul’unbir numarası yapmak istiyoruz. Pırıl pırıl bir Esenyurt’u hep birlikte inşaedeceğiz” ifadelerini kullandı.


ysm3ut0eoIsrnqwunl7cfjbg.jpg

zxulr7ybbl0ycnaiopIcv3fk.jpg

5ue9udyovixtoywjpgkx1scI.jpg

zz0whyjsgckdutoqm6kqba5x.jpg

zutasI6xm40sn9lo5ej7zgwv.jpg

uuhhexfwsb350kp7fnekttb1.jpg

nrka5j3xwhtbmetwcvspx7sg.jpg

Ic6qjw3vvifdykmr8wzjso0r.jpg

hzrjxqopIzoyggkmwjbcdmk5.jpg

evlwqooxas5bs47nmdxy8z9b.jpg

qtihdymq9fduuork3anl0swy.jpg

9u2eaz8k3potbmf5sn4sl6lc.jpg

b5bhkwyu6oz7ccp4zhdopmxn.jpg

7bf9xpqyy8jszwpd01ulnmgl.jpg

tuigndejvswmcr73p4zudbfs.jpg

iu48ureznklIvcyk2heo6tam.jpg

qvx4hnyvbur9eakpsmd6lboi.jpg

dkcesmq9o0reItyfnxm8apzt.jpg

b7c0ieuow5xjcdssf2ragklm.jpg

0myfxy2cbrn7xwIv4eu8qlo9.jpg

3zl7jf4eIsxyv0qdtnrhdgfk.jpg

e14I0edwoakzv37hbat5srux.jpg

mbog0efjvlw3ykqqdatnr4mu.jpg

cs0aeljvhral5ktnzftm87og.jpg

tlix4xvaun1kg5meltuvsf6q.jpg

qy0d47esin23auej8rIwasxy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.