İZMİR'İN STRATEJİK PLANINDA 'YENİ NESİL BELEDİYECİLİK' VAR

İZMİR'İN STRATEJİK PLANINDA 'YENİ NESİL BELEDİYECİLİK' VAR

İzmir'in geleceğini İzmir Planlama Ajansı ile yeniden şekillendiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını sürdürdüğü 2025-2029 Stratejik Planı’nın ana kavramlarından olan “Yeni Nesil Belediyeciliği” masaya yatırdı.

İzmir'in geleceğini İzmir Planlama Ajansı ile yeniden şekillendiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını sürdürdüğü 2025-2029 Stratejik Planı’nın ana kavramlarından olan “Yeni Nesil Belediyeciliği” masaya yatırdı. Büyükşehir, bu anlayışla gelecek 5 yıl boyunca toplumsal eşitlik ve adaleti sağlamak için çalışmalarını yürütecek, katılımcı uygulamaları güçlendirecek, hem kentin hem kurumun krizlerle mücadele kapasitesini geliştirecek. 

İzmir'e daha kaliteli hizmet sunmak, iklim, su, gıda gibi geleceğin krizlerine karşı önlem almak için çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Planlama Ajansı (İZPA) ile 2025-2029 Stratejik Planı’nı şekillendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. “Yeni Nesil Belediyecilik” anlayışının da önemli yer bulacağı Stratejik Plan, İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının ve müdürlerin katıldığı toplantıda tartışıldı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.