İZMİT BELEDİYESİ'NDEN ESNAFA ÜCRETSİZ Wİ-Fİ

İZMİT BELEDİYESİ'NDEN ESNAFA ÜCRETSİZ Wİ-Fİ

İzmit Belediyesi, Fethiye Caddesi ve İstiklal Caddesinde devam eden altyapı çalışmalarında bölge esnafının mağduriyet yaşamaması için ücretsiz Wi-Fi istasyonu...

İzmit Belediyesi, Fethiye Caddesi ve İstiklal Caddesinde devam eden altyapı çalışmalarında bölge esnafının mağduriyet yaşamaması için ücretsiz Wi-Fi istasyonu kurdu.

İzmit Belediyesi, ‘Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenme’ projesi çalışmaları kapsamında altyapı çalışmalarına hızla devam ediyor. Güvenlik önlemlerinin en üst düzeyde tutulduğu çalışmalar kapsamında bölge esnafının mağduriyeti en aza indirgeniyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi, bölge esnafının mağduriyet yaşamaması adına caddede Wi-Fi istasyonu kurulumu gerçekleştirdi.

Fethiye Caddesi ve yan yollarında devam eden altyapı çalışmalar kapsamında esnafın mağduriyet yaşamaması için Wi-Fi istasyonu kuruldu. İzmit Belediyesi tarafından ücretsiz internet hizmetinin sağlanacağı bölgede esnaflar telefon, tablet ve bilgisayarlarından Wi-Fi taramasında çıkan ‘İzmitBelediyesi’ne bağlanarak internet erişimi için yeni kayıt oluşturacak. Telefona gelen şifreyi girerek internet erişimine ulaşabilecek olan esnaf bu süreçte internetsiz kalmayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.