KADINA YÖNELİK ŞİDDET KONUŞULDU

KADINA YÖNELİK ŞİDDET KONUŞULDU

“25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü”nde Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından dikkat çekecek bir seminer düzenlendi.

Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde yapılan seminerde; ilk olarak Emine Bulut davasının avukatı Av. Turgay Özcan konuşmacı olarak söz aldı. Davanın detayları, kadınların korunma tedbirleri ve yasal boşluklar hakkında bilgiler verdi.

Seminerin devamında; Pedagog - Psikoterapist - Yazar Soner Koşan, ATA BAR DER’den (Ataşehir Barbaros Mahallesi Sosyal Dayanışma, Kültür ve Güzelleştirme Derneği) Av. Rahşan Küpeli ve AHBAP Yardımlaşma Derneği Genel Koordinatörü Gizem Morova konuştu.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar ve çok sayıda Ataşehirlinin izlediği seminerde; kadınlara yönelik şiddet, bu şiddetle mücadele yöntemleri ve önlemler, şiddete uğrayan kadınların başvurabileceği yollar, kadın cinayetleriyle yitirilen canlar, medeni kanunun ilgili hükümleri gibi çeşitli konular ele alındı.

Seminer sonrası yapılan soru cevap bölümünün ardından konuşmacılara çiçek ve plaket verildi.

gymuta6iokwxcIztkpbmw35a.jpg

nltsmaxvy8dgoIwm7fp5pfbe.jpg

plunz5rfmqwhv6ejdtyam89b.jpg

bdwu8uqigycoa2phmtf1xk0l.jpg

syrg1wecojj0am9lhz2ywkvf.jpg

qInqjjfrtraxbuvppydsl8em.jpg

efzsjvIydepkqphd7uajx8gy.jpg

kzke5m9fq0utvirtm2d48sou.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.