KÂĞITHANE BELEDİYESİ SADABAD SPOR SAHASI’NI YENİLEYEREK HİZMETE AÇTI

KÂĞITHANE BELEDİYESİ SADABAD SPOR SAHASI’NI YENİLEYEREK HİZMETE AÇTI

Yenileme çalışmaları kapsamında, halı sahanın drenaj sistemi tamamen yenilendi ve halı ile çelik karkasları baştan aşağı değiştirilerek sahanın kullanım ömrü uzatıldı. Tesisin çevre düzenlemesi de titizlikle gerçekleştirildi; Saha etrafındaki direkler yenilendi ve çevre düzenlemesi tamamlandı.

Sadabad Spor Sahası’nda yapılan yenileme çalışmalarının bir diğer önemli aşamasında ise 283 adet tribün koltuğu monte edildi. Ayrıca, sahada iki yedek oyuncu kabini ve bir sağlıkçı kabini de inşa edilerek, profesyonel ve amatör maçların daha düzenli ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için gerekli altyapı sağlandı.

Sahanın ölçülerinin 64x95 metre olarak belirlenmesiyle birlikte, tesisin spor faaliyetlerine uygunluğu artırıldı. Sadabad Spor Sahası, Aslantepe Spor Kulübü, Günyamaç Spor Kulübü, Talatpaşa Spor Kulübü ve Fatih Sultan Mehmet Spor Kulübü gibi önemli takımlar tarafından kullanılacak.

Açılış programında konuşan Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “ Kâğıthane Belediyesi olarak, sporun ve sağlıklı yaşamın önemini her zaman vurguluyoruz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Sadabad Spor Saha’mız Kâğıthane’nin spor altyapısını güçlendirecek ve sporcularımıza en iyi imkânları sunacaktır. Sporun birleştirici gücüne inanarak, bu tür yatırımları artırmayı sürdüreceğiz. Umarım bu modern tesis, sporun yaygınlaşmasına ve genç yeteneklerin gelişimine katkıda bulunur” dedi.

Inq24wap7w690vgsevjlyexm.jpg

yrglunp4qc6afhoez37tn8l0.jpg

l7ba80gc56jnxitIhmqkpepd.jpg

vmu2ayqqnh1tub950ze43coz.jpg

tlny69zpjtm0ckdvr4phwidx.jpg

7ap9jqtem2xbxeflkofhing5.jpg

sjuxdtoc0slmhe3j86ornwby.jpg

kvsbI374dfm5hxpmghjcotyl.jpg

rnuxdlv2shczbudkgnfa7pmo.jpg

lw5o7u3nak8g9zj6hb2f0dqc.jpg

vpz5dgt01fdrku7vw6ustf9c.jpg

64kep7z5evwqmtl9kbgznudo.jpg

imemk9xdog0tugsclnqtbujj.jpg

xdtleiw36bf45vugs2npkedb.jpg

jmesfyjrvpcdh1w7z8ie56uq.jpg

16srbv9aagcqw3unikphflvh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.