KÂĞITHANE’DE 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

KÂĞITHANE’DE 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Kâğıthane Meydan’ında gerçekleştirilen törene; Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kaymakam Niyazi Erten, Garnizon Komutanı, siyasi partiler, STK temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ve Kâğıthaneli vatandaşlar katıldı. Tören ilk olarak Kâğıthane Meydan’ında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde ise Kâğıthane’de saygı duruşu gerçekleşti,  ardından ise İstiklal Marşı okundu.

Kâğıthane Belediyesi nikah salonunda devam eden anma programı; sinevizyon ve oratoryo gösterisi ile öğrencilerin günün anlam ve önemine özel şiirleri okumasıyla devam etti. Programda öğrenciler tarafından Atatürk'ün sevdiği türküler de seslendirildi.

Anma töreninde konuşan Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “Cumhuriyet’imizin kuruluşuna önderlik eden; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde onu bir kez daha saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Atatürk'ün bize bıraktığı mirası yaşatmak, gelecek nesillere taşımak ve daha da güçlendirmek en büyük görevimiz. Kâğıthane Belediyesi olarak bizler de bu kutlu davada üzerimize düşen görevleri layıkıyla yapma gayretindeyiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında Kâğıthane’mize 100 eser kazandırdık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.” dedi.

fwjcqqk3ny5dvvrmdxego4zl.jpg

by528hvqdgjm6ccdsr0ojfk3.jpg

eIva1fblmi9wpg3dxjshrxqr.jpg

8tv1pkul65tq7fmh4w2oxbr9.jpg

uysrm84e7k6rxamqhdxpgtoe.jpg

hybajugpzwntdb02noy7vceI.jpg

0hmavre54zmyjxtbtgxucwo9.jpg

m23sh4nalwxo6qzerdwbupcc.jpg

nh2coebzqdIpuyzwv0rtfbx3.jpg

o0ezpnzk6p1h3jkmtjlas9r2.jpg

Iovlepw8mcpr3fyqqhoau9d0.jpg

eqr6ok0fbpq7u9ejbicyhvax.jpg

qI2by6kslfk5msldwhho7nev.jpg

r3gw1qdbovjt82huewfvay9c.jpg

rrj91ahlbpqlbcwx8ut5xyhm.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.