KAĞITHANE'DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

KAĞITHANE'DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI



30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta çeşitli törenlerle kutlandı. Büyük Zafer'in 102. yıldönümünde Ankara başta olmak üzere yurdun dört bir yanındaki kutlamalara her yaştan milyonlarca insan katıldı.

Kağıthane'de de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü kutlamalarına yoğun ilgi vardı. Kutlama törenleri Kağıthane Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden kutlama töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugüne özel yayımladığı mesaj da okundu. Törene Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kaymakam Niyazi Erten, Albay Mehmet Yenal Şahin, gaziler ve şehit yakınları, mülki erkan, öğretmen ve öğrencilerle çok sayıda vatandaş katıldı.

Meydan'daki törenin ardından Kaymakamlık'ta tebrikat programı düzenlendi. Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten ve mülki erkan bugüne özel tebrikleri kabul etti.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin bugüne özel olarak; '' 30 Ağustos Zaferi zulme, hıyanete, eziyete ve sömürgeci heveslere karşı büyük bir darbe ve eşsiz bir kahramanlıktır. Tarihi şan ve şerefle dolu dolan olan aziz milletimiz, 102 yıl önce kazandığı büyük zaferle bağımsızlığını tüm dünyaya ilan etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere; tüm şehitlerimizi, ahirete irtihal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyorum. Hayatta olan gazilerimize sağlık ve sıhhatler diliyorum.'' dedi.

Ifr2gtolckkj9fqx8x4bsduu.jpg

ui0hlcqf1kdztokbn9j8zwqy.jpg

rokhvfluj1e8bjopnycgddmt.jpg

xpqgul20wtlhgs4mrjevmhna.jpg

hs8zxf7mwtlez2gom3hfkgIr.jpg

fek36hkbc7pm0jozxrujIqvg.jpg

moeqxfycxuophylecIb3fmgt.jpg

z9a3p82wp7ha0bImftln6exj.jpg

95x7vahvqzyh6mpjelfimgks.jpg

3po4csahnvlpxnvebrjgc6ux.jpg

fq5crq9u1imty7cnzprlv8jd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.