KÂĞITHANE’DE ÇOCUKLARI DOPDOLU BİR YAZ BEKLİYOR

KÂĞITHANE’DE ÇOCUKLARI DOPDOLU BİR YAZ BEKLİYOR

Tüm yurtta olduğu gibi Kâğıthane’de de öğrenciler karne sevincini yaşadı. Kâğıthane Belediyesi karnelerini alan öğrenciler için yaz tatilinde birbirinden eğlenceli ve eğitici eğitimler gerçekleştiriyor. 

Yaz tatiline giren çocuklar; Yaz Spor Okulları, Buz Pisti, Yaşam Beceri Atölyeleri ve Kâğıt Atölyesi’nde hem eğlenip hemde öğrenecekler. Ayrıca Kâğıthane Belediyesi’ne ait Millet kıraathanelerinde çocuklar yaz tatili boyunca birbirinden eğitici kitap ve romanları okuyabilecek.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin tarafından yakın zamanda 3.etap açılışı gerçekleştirilen Yeşil Vadi ’de çocuklar arkadaşlarıyla beraber bisiklet ve yürüyüş yolu, spor ve dinlenme alanları, yeşil alanlar, parklar ve çocuk bahçelerinde keyifli vakitler geçirecek.

Başkan Öztekin; “ Çocuklarımız karnelerini aldılar. Bizde Kâğıthane Belediyesi olarak çocuklarımızın motivasyonlarını yüksek tutarak yeni döneme hazırlanmaları için birbirinden eğlenceli ve öğretici çeşitli etkinlikler ve eğitimler düzenliyoruz. Tüm çocuklarımıza başarı ve eğlence dolu bir yaz diliyorum.” dedi.

I4sdgxfcvdyoj0tmozwjc1um.jpg

cco0jbehsdwlms5xguk4ozmh.jpg

9dh6pymyaezb0r34ufzgiqxs.jpg

ujva8a73m9f1dlktpewfzuyb.jpg

jfhzhprgequzxbivncIj5ok3.jpg

vwayfzu0hxcb7bh8kjoktm4r.jpg

uzwz0tks4cmdxwe6dfy1xinh.jpg

vh4ajys73kbwvfmsxqd0wbry.jpg

nqbs0vI1uwe8l7kxmj6n9pos.jpg

dgfzmyijsbxrgq38klvIpdca.jpg

yocqywzkc4j0o5nrtgkrsdpf.jpg

I7zjfyoalx5v8l3khsuz14od.jpg

r3ujwnwjqy6rl2m9sozchf1t.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.