KÂĞITHANE’DE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ELDEN GÖNÜLE DESTEK

KÂĞITHANE’DE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ELDEN GÖNÜLE DESTEK

Kâğıthane Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçedeki ihtiyaç sahiplerine Elden Gönüle Sosyal Yardım Merkezi aracılığıyla önemli bir hizmet sunuyor. Kâğıthane İmrahor Caddesi'nde bulunan bu merkez vatandaşlara gıda, temizlik malzemeleri, bebek bakım ürünleri ve giyim gibi temel ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayabilmeleri için puan sistemi üzerinden alışveriş yapma imkânı tanıyor.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Gönül Belediyeciliği anlayışı ile hayata geçirdiğimiz Elden Gönüle Sosyal Yardım Merkezimiz vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarına hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmalarını sağlıyor. Yardım merkezimizde para yerine puan sistemiyle çalışan bir yapı oluşturduk. Vatandaşlarımız ihtiyaç duydukları ürünlere rahatça ulaşabiliyor. Böylelikle ailelerin ekonomik durumlarını destekleyerek toplumsal huzuru ve dayanışmayı pekiştirmek hedefindeyiz” dedi.

Elden Gönüle Sosyal Yardım Merkezi’nden faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar Kâğıthane Belediyesi’nin çağrı merkezini arayarak ya da Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü üzerinden başvurularını yapabiliyorlar. Yardım merkezi çocuk sayısı, yaşlı bireyler gibi faktörleri dikkate alarak ailelere puan yüklü kartlar veriyor ve bu kartlar sayesinde vatandaşlar temel ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabiliyor.

2hpzwehadnpsrtbkmof9mz1c.jpg

xenwvtuepdrm0b6apbgzlnil.jpg

t6t7dpullzw9e12kIsvgiugb.jpg

yhudgdrqj4prvflx3sa7fiIo.jpg

a8tyo6jeh04wtqfbqfdlmi2r.jpg

vr6weqc1tuhivm7dsugybqkf.jpg

cfacdbrIt2eeugniopqf4hnl.jpg

pIl4eaby1u5v3lqkr8hvp9mz.jpg

t0amavlqnufkpzIweizsbglq.jpg

soxms7c1keuecwupvwgmdqng.jpg

zryzkwnhosg2bcn7sdje6gf1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.