KÂĞITHANE’NİN MİLLET KIRAATHANELERİ GENÇLERE IŞIK TUTUYOR

KÂĞITHANE’NİN MİLLET KIRAATHANELERİ GENÇLERE IŞIK TUTUYOR

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in söz verdiği 53 proje arasında yer alan Millet Kıraathaneleri; Emniyetevleri, Hamidiye, Sultan Selim, Merkez ve Gültepe mahallelerinde faaliyete geçirildi. Kıraathaneler öğrencilere ders çalışma imkânı sunmanın yanı sıra araştırma yapma, kitap okuma ve sosyal etkinliklere katılma fırsatı da tanıyor.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin kıraathanelerin ilçede çok büyük ilgi gördüğünü ifade ederek; “Gençlerimiz burada hem ders çalışıyor hem de sosyal anlamda kendilerini geliştirme fırsatı buluyorlar. Bugüne kadar binlerce genç bu imkânlardan faydalandı. Gençlerimiz, sınavlarına en uygun ortamda hazırlanıyor ve kıraathanelerimizden aldıkları destekle başarıya ulaşıyorlar” dedi.

Millet Kıraathanelerinde; roman, eğitim, bilim, araştırma ve daha birçok alanda binlerce kitap bulunuyor. Ziyaretçiler ücretsiz internet hizmetinden yararlanırken aynı zamanda çay ve çorba ikramı ile dinlenme imkânı da bulabiliyor.

Kâğıthane Belediyesi Millet Kıraathaneleri projesi ile ilçedeki eğitim ve kültür faaliyetlerini desteklemeye devam ederken kıraathanelerin sayısını artırarak daha fazla vatandaşa ulaşmayı hedefliyor.

a8kbqyswhscvqauh765ug2zr.jpg

otpzagxoy20rmww7zaxe8d3j.jpg

60jnhyIgxw3elm5lxv81pmh4.jpg

bIygojtckzd7l1nv3zvamb0j.jpg

amsunja9pdgbkwmfywg1c6vh.jpg

fs4ayllpsq8oetjo9id0zvzb.jpg

1nrx3pwtrjgefkla5nhzxktf.jpg

zx1yvk8oktudpgzaipfhwwtj.jpg

78z3mtwblvunk0btqfnacsf9.jpg

bffm7nwlheq4pteoyruI0q3m.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.