KARTAL BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL, CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

KARTAL BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL, CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında gerçekleşen...

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında gerçekleşen ve İstanbul’un CHP'li ilçe belediye başkanlarının bir araya geldiği toplantıya katıldı. Toplantıda pandemi süreci ile ilgili çalışmalar değerlendirilerek fikir alışverişinde bulunuldu.

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanı sıra Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Kadıköy Belediye BaşkanıŞerdil Dara Odabaşı, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Sarıyer Belediye BaşkanıŞükrü Genç, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün katıldı.

İstanbul genelinde salgınla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda belediye başkanları ilçelerinde aldıkları tedbirleri, yaptıkları denetimleri ve pandemi çalışmalarını anlattı.

Toplantının ardından açıklama yapan Başkan Gökhan Yüksel, "CHP İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve ilçe belediye başkanlarımızın katılımlarıyla bir araya geldik. Pandemi süreci ile ilgili istişarelerde bulunarak, çalışmalarımızı ele aldık" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.