KARTAL BELEDİYESİ BİLİM, MÜHENDİSLİK VE TEKNOLOJİ YAZ KAMPI’NI TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

KARTAL BELEDİYESİ BİLİM, MÜHENDİSLİK VE TEKNOLOJİ YAZ KAMPI’NI TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Kartal Belediyesi ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile hayata geçirilen Makine Hangar-Kartal Bilim, Mühendislik ve Teknoloji Merkezi’nin Yaz Kampı’nı bitiren öğrenciler, sertifikalarını aldı

 Kartal Belediyesi ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile hayata geçirilen Makine Hangar-Kartal Bilim, Mühendislik ve Teknoloji Merkezi’nin Yaz Kampı’nı bitiren öğrenciler, sertifikalarını aldı.

Kartal Belediyesi, bilim ve teknoloji alanında ilerlemek isteyen öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen 4 haftalık bir yaz kampının ardından öğrencilere ,sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi. Bilim ve teknoloji dünyasına adım atan öğrenciler, törende başarılarını ve heyecanlarını aileleriyle birlikte paylaştı. Törene  Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Kars, birim müdürleri, Öğrenci Veli Derneği (Veli-Der) Başkanı Ömer Yılmaz, Gedik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Halil İbrahim Uğraş, Makine Mühendisler Odası İstanbul Şube Başkanı Ezgi Kılıç, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.