KIDZANIA İSTANBUL’A ‘LEADERSHIP IN SALES AWARDS’TAN 100. YIL LİDERLİK ÖDÜLÜ

KIDZANIA İSTANBUL’A ‘LEADERSHIP IN SALES AWARDS’TAN 100. YIL LİDERLİK ÖDÜLÜ

KidZania İstanbul, Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel olarak Türkiye’nin önde gelen markalarının sosyal sorumluluk projelerine liderlik yapan isimlerin ödüllendirildiği

KidZania İstanbul, Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel olarak Türkiye’nin önde gelen markalarının sosyal sorumluluk projelerine liderlik yapan isimlerin ödüllendirildiği Leadership in Sales Awards (LiSA) 2023 kapsamında ödüle layık görüldü. KidZania İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ebru Timur, bu yıla özel verilen 100. Yıl Liderlik Ödülü’nü kazandı. KidZania, çocuklara uygun boyutlarda tasarlanmış, gerçek bir şehir düzenlemesine sahip olan Türkiye’nin tek Çocuklar Ülkesi.

Sales Network tarafından düzenlenen Leadership in Sales Awards (LiSA) kapsamında, Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak 100. Yıl Liderlik Ödülleri verildi. Türkiye’nin önde gelen markalarının yöneticileri, gençler, kadınlar, çocuklar, iklim ve çevre, deprem gibi sosyal sorumluluk projelerine liderlik yapan isimlerin ödüllendirildiği gecede KidZania İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ebru Timur, 100. Yıl Liderlik Ödülü’ne layık görüldü. 

Ebru Timur, LiSA’da kazandığı ödüle ilişkin şunları söyledi: 

“LiSA’da Cumhuriyet’imizin 100. yılına özel olarak 100. Yıl Liderlik Ödülü’ne layık görüldüğüm için gururluyum. KidZania İstanbul olarak, daha iyi bir dünya için çalışıyoruz. Liderlik ettiğim, sürdürülebilirliğe kendini adamış KidZania İstanbul ekibi ve şehrimize hayat veren amaç ortağımız markalarla çocuklara eğlenirken öğrenme fırsatı sunmak için çalışıyoruz. Geliştirdiğimiz projelerde, bugünün çocukları, yarının yetişkini olan bireylerin eşit, özgür ve yaşanabilir bir dünyaya kavuşmasını hayal ediyoruz. Bugün bu ödülü almamda benimle aynı hayali paylaşan ve gerçek kılınmasına katkı sunan herkese teşekkür ederim.” 

Çocuklara uygun boyutlarda tasarlanmış, gerçek bir şehir düzenlemesine sahip olan Türkiye’nin tek Çocuklar Ülkesi KidZania’da; hastane, itfaiye, tiyatro, arkeoloji müzesi, üretim fabrikaları, havacılık akademisi, diş sağlığı merkezi, banka, stadyum gibi 67 aktivite alanı bulunuyor. KidZania’da çocuklar, gerçek dünyanın bir simülasyonu ile geleceğe hazırlanırken bol bol eğlenme ve öğrenme olanağı buluyor. 1-14 yaş aralığındaki çocukları ağırlayan KidZania’da 7 yaşın üstündeki çocuklar, anne ve babaları olmadan diledikleri gibi vakit geçirebiliyor. İsteyen ebeveynler ise 5-14 yaş arasındaki çocuklarını KidZania’daki deneyimli KidZitter’lara emanet ederek gönül rahatlığıyla kendilerine zaman ayırabiliyor ve alışverişin keyfini çıkarabiliyor. Çocuklar gün boyunca KidZania’da farklı meslekleri deneyimlerken veliler ise KidZitter’lar sayesinde gönül rahatlığıyla kendilerine daha fazla zaman ayırabiliyor. Aktivitelerin yanı sıra özel alanlarda kutlamaların yapıldığı KidZania’da çocuklara özel doğum günü partileri de düzenleniyor. Toplam 10 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösteren KidZania İstanbul, 2014 yılından beri çocuklu ailelere eğlenerek öğrenme hizmeti veriyor.

ADVERTORİAL YAYIN

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.