Kılıçdaroğlu Esenyurt’ta İş İnsanlarıyla Buluştu

Kılıçdaroğlu Esenyurt’ta İş İnsanlarıyla Buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un proje ve hizmettanıtım programı için geldiği Esenyurt’ta iş insanları ve STK temsilcileriylebuluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iş dünyasına dair önemliaçıklamalarda bulundu.

Esenyurt’ta katıldığı programların ardından Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt ile birlikte iş insanlarıyla bir araya gelen CHPGenel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanayicilerin sorularını yanıtladı. KayaRamada Otel’de gerçekleşen buluşmaya CHP İstanbul İl Başkanı CananKaftancıoğlu, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, İstanbul Sanayicileri veİş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İSİFED) Başkanı Muammer Ömeroğlu, İstanbulSanayici ve İş İnsanları Derneği (SANDER) Başkanı Mehmet Kocasakal, EsenyurtSanayici ve İş Adamları Derneği (ESİDER) Başkanı Emin Armağan Şakar, BeylikdüzüSanayici ve İşadamları Derneği (BEYSİAD) Başkanı Adnan Şahin,Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KAISİAD) Başkanı OrhanGökçe ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.

“Türkiye’yiBulunduğu Bu Durumdan Çıkarmalıyız”

Sanayicilerin iş dünyasına dair sorularını yanıtlayan CHP GenelBaşkanı Kılıçdaroğlu, “Bu toplantı benim için çok önemli. Türkiye’yi bulunduğubu durumdan çıkarmamız lazım. Gelişim için üretimi destekleyecek ekonomikortamı yaratmamız gerekiyor” dedi. Başkan Bozkurt ise ilçedeki sanayicilerle“Fikrim Var!” projesi düzenlediklerini söyleyerek bu projeden çıkacak önemlifikirleri destekleyeceklerini belirtti.

“MuhtarlarDemokrasinin Temel Taşıdır”

İş insanları buluşması öncesinde Esenyurt Belediyesi’nde BaşkanBozkurt ile ilçedeki muhtarlar, Kent Konseyi ve sivil toplum kuruluşutemsilcileriyle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, temsilcilerin sorularınıyanıtladı. Muhtarların özlük haklarıyla ilgili iyileştirilmeler yapacaklarınısöyleyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Muhtarlar demokrasinin temel taşıdır.Onların haklarını en iyi şekilde almaları için uğraşacağız” ifadelerinikullandı. Kent Konseyi ile ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, konseyin hukuksaltabanının güçlendirilmesi gerektiğini ve bunun için çalışmalar yapacaklarınıvurguladı.

9luzoqwpcgt6af51any0shwr.jpg

judx7wnbq90mttpx3gvmckok.jpg

dslwtr9s4wvkIiukxmnj8oyv.jpg

hfd0g8t9hamusekpzxwn352u.jpg

7zxrvoqIpeyg0igfzt2jhhvu.jpg

djbvqblax4rdp025f7epfjge.jpg

mosqm9bgj5twvyehktjro7dr.jpg

csnjdjiewovzoIpzr35bqxdl.jpg

e0nl9bquhkptjsilIvry3rm2.jpg

drqumgutnydpb0obelkvz97q.jpg

v3auacqgIqo0kpzncxmklurh.jpg

Icxakum7rjkq5jtbof836egq.jpg

7xfsrz4bmwovqaksh61g0krh.jpg

1wzlwekpu2t4f3arbdqemkxj.jpg

fn0o3w9uxsqepr1pm4kjc6Ir.jpg

jxkya7svof5buftam4lxpgtk.jpg

cekxbc2hyaehtkzgwfol5gzv.jpg

wxn3z4wqqpI0ovytbej5dmp6.jpg

qh6enuvaxclsdfmbpklizrg2.jpg

8veof0imIt1yr9p7dpy3nrux.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.