ÇANKAYA'DA TAM KAPANMA DÖNEMİNDE 9 AYRI NOKTADA ASFALT ÇALIŞMASI

ÇANKAYA'DA TAM KAPANMA DÖNEMİNDE 9 AYRI NOKTADA ASFALT ÇALIŞMASI

Asfalt sezonuna hızlı başlayan Çankaya Belediyesi, tam kapanma döneminde 9 ayrı noktada asfalt çalışması yaptı.

Asfalt sezonuna hızlı başlayan Çankaya Belediyesi, tam kapanma döneminde 9 ayrı noktada asfalt çalışması yaptı.

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde birçok farklı noktada sürdürdüğü asfalt çalışmalarına tam kapanma sürecinde hız verdi. Özellikle kent merkezindeki çalışmalarını hızlandıran Çankaya Belediyesi, kapanma dönemi boyunca yoğun yaya ve araç trafiğinin olduğu noktalarda asfalt çalışması yaptı.  

Çankaya Belediyesi ekipleri tenhalaşan Maltepe Mahallesi Özveren Caddesi ile Kızılay Mahallesi Fevzi Çakmak-1 Sokak’ta çalışmalarını bitirdi. Emek Mahallesi 15 ve 12'nci caddelerle, 1, 5 ve 14'üncü sokakta da çalışma yapan ekipler, Mutlukent Mahallesi’nde ve Sokullu Mehmet Paşa Mahallesi Bağ Sokak'ta da asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamladı.

2021 HEDEFİ BELİRLENDİ

2021 sezonunda 39 mahalle, 174 sokakta 145 bin 500 ton asfalt serimi yapmayı planlayan Çankaya Belediyesi, 42 mahalle 116 sokakta ise 40 bin metrekare uzun ömürlü ve dayanıklı asfalt kaldırım çalışması gerçekleştirecek.

MERDİVENLİ YOL ÇALIŞMALARI

Çankaya Belediyesi ilçenin yüksek ve eğimli bölgelerine merdivenli yol yaparak ilçe sakinlerinin rahat ve güvenli yürüyebilmelerini sağlıyor. Bu yılki program dahilinde 21 mahalle 39 sokakta andezit döşeme ve kromaj korkuluklardan oluşan merdivenli yollar yapılacak.  

YENİ YOLLAR AÇILACAK 

Çankaya Belediyesi, pandemi sürecinde imara açılmış bölgelerde yeni yol açımlarına da devam edecek.

Makineli ve malzemeli bakım çalışmalarının yanı sıra boş alan temizliğini de sürdüren Çankaya Belediyesi, bu yıl 24 mahalle 83 sokakta yeni yol açacak.

"ÇANKAYALILARA SÖZÜMÜZ VAR"

Pandemi sürecinin dünyayı olduğu gibi ülkemizi de derinden etkilediğini ama bahane üretmeden çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Pandemi sürecinde tüm yerel yönetimlerde olduğu gibi ilçemizde de gelirlerimiz düştü ama bizim Çankayalılara sözümüz vardı. Onlar bizi verdikleri oylarla ikinci kez ödüllendirdiler. Bizler de onların mutluluğu ve huzuru için elimizden ne geliyorsa yapacağımızın sözünü veriyoruz. Ekiplerimiz bu yıl da mahalle mahalle sokak sokak çalışmalarını sürdürecek. Yeni yollar, kaldırımlar, merdivenler yapacağız. Çankayamızın çehresini güzelleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.