KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ PERSONELİNE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ PERSONELİNE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ

İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılının "Afetlere Hazırlık Yılı" ilan edilmesinden dolayı Küçükçekmece Belediyesi, dış birim personeline yönelik...

İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılının "Afetlere Hazırlık Yılı" ilan edilmesinden dolayı Küçükçekmece Belediyesi, dış birim personeline yönelik afet farkındalık eğitimi düzenledi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim,  Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı Sivil Savunma Amirliği'nde görev yapan tecrübeli personel tarafından verildi.

Farklı birimlerden katılım sağlayan personele, afetlere karşı alınacak önlemler, afet sırasında ve sonrasında neler yapılması gerektiği konuları teorik ve uygulamalı olarak anlatıldı. Toplumda afet farkındalığının geliştirilmesi, afet risk azaltma ve önlem alma konusunda davranış değişikliği oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen eğitimde, tedbirlerin afetin boyutunu önlemesi açısından önemine de dikkat çekildi.  

ÇOK SAYIDA PERSONEL KATILIM SAĞLADI

Eğitime, Küçükçekmece Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Müzik Akademisi, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi, BAYAMER, Atakent Kültür ve Sanat Merkezi, Yol Bakım Şefliği, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün dış birimlerinde görev yapan personel, gruplar halinde katılım sağladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.