KÜLTÜR SANAT ETKİNLERİ KASIM AYINDA YİNE DOPDOLU

KÜLTÜR SANAT ETKİNLERİ KASIM AYINDA YİNE DOPDOLU

Beylikdüzü Belediyesi’nin kasım ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında yetişkin ve çocuk tiyatrolarından konserlere kadar çok sayıda etkinlik sanatseverlerle buluşacak.

Beylikdüzü Belediyesi’nin sanatseverleri bir araya getirdiği kültür ve sanat etkinlikleri kasım ayında da dolu dizgin devam ediyor. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin (BAKSM)  ev sahipliği yapacağı etkinlikler kapsamında Sır, Veda, Bir Halk Düşmanı, Etekler ve Pantolonlar, Korkuyu Beklerken, Hastalık Hastası, Ne Oynuyoruz, Gelin Tanış Olalım, Erkek Aklı Oksimoron ve Alevli Günler adlı tiyatro oyunları sahnelenecek.

Çocuklara özel oyunlar

Kasım ayında çocuklar için de Küçük Prens, Peter Pan,  Kırmızı Başlıklı Kız, Shrek Karlar Ülkesi, Ceviz Adam Müzikali, Lemi Abi Çocuk Kulübü ve Mini Mini Bir Kuş Müzikali sahnelenecek. Beylikdüzü Belediye Tiyatrosu oyuncularının hazırladığı ücretsiz çocuk oyunlardan Ormanın Koruyucuları 8-19 Kasım’da, Dedektif Lole ise 22 Kasım-3 Aralık’ta çocukların beğenisine sunulacak.

Özgün müziğin başarılı temsilcileri BAKSM’de

Kasım ayı boyunca müzik dünyasının ünlü isimlerine de ev sahipliği yapacak olan Beylikdüzü Sahnesi’nde 8 Kasım Çarşamba günü saat 20.30’da özgün müziğin sevilen isimlerinden Ahmet Aslan, 14 Kasım Salı günü saat 20.30’da ise Ezginin Günlüğü müzikseverlerle buluşacak. Sanatseverler, www.beylikduzu.istanbul adresindeki etkinlik takviminden tüm detaylı bilgiye ulaşabilir.

dpulpvty4nh8vbb7rmd15rnm.jpg

ydballtsmm8repjn1pfc2Ixk.jpg

ztj40tfmdasaxneyvyuIgqel.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.