MALTEPE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİM AYI FAALİYET RAPORU AÇIKLANDI

MALTEPE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİM AYI FAALİYET RAPORU AÇIKLANDI

Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekim ayı faaliyet raporunu yayımladı. Vatandaşlar tarafından iletilen şikayet ve talepleri karşılamak amacıyla...

Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekim ayı faaliyet raporunu yayımladı. Vatandaşlar tarafından iletilen şikayet ve talepleri karşılamak amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü personelleri ilçenin birçok noktasında yürüttüğü saha çalışmalarında vatandaşların isteklerini yerine getirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı uzman ekipler Maltepe’nin çeşitli noktalarında asfalt kaplama ve onarım, asfalt freze (söküm) başta olmak üzere, kaldırım kilit taşı döşemesi, bahçe kilit taşı döşemesi, yağmur suyu kanalı döşemesi, tamir, onarım, istinat ve bahçe duvarı yapımı, tel çit yapımı, merdiven imalatı, boya işleri, inşaat yapımı eski tarihli olup engelli rampası eksiği olan rehabilitasyon merkezleri ve okullarda engelli rampası eksikleri tamamlama çalışması gerçekleştirdi.

"EL ELE VEREREK MALTEPE'NİN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATACAĞIZ"

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ‘‘Hizmetimiz süresince her daim yüz yüze bakacağımız komşumuz, arkadaşımız, yoldaşımız, amcamız, dayımız, teyzemiz, kardeşimiz, ablamız, abimiz olan dostluk bağı kurduğumuz sevgili Maltepelilerin istekleri ve şikâyetleri de takdirleri kadar bizim için kıymetlidir. El ele vererek Maltepe’nin güzelliğine güzellik katacağız. Ben ve tüm ekibim bu bilinçle yorulmak bilmeden sizlerin bizlere verdiği desteğin hakkını vermek için çalışmaya devam edeceğiz’’  dedi. 

Maltepeli sakinlerin sorun, istek ve şikâyetlerine öncelik verilerek hazırlanan Fen İşleri Müdürlüğü çalışma planlamasında Ekim ayı faaliyetlerinden bazıları şöyle:"21 bin ton asfalt serimi gerçekleşti. 337 ton asfalt yama ve onarımı gerçekleşti. 54m2 alanda beton atma çalışması gerçekleşti. 553 m bordür taşı döşeme gerçekleşti. 67 m bordür taşı onarımı gerçekleşti. 220 m bordür taşı sökümü gerçekleşti. 830 m2 boya çalışması gerçekleşti. 158 adet delinatör (hacı yatmaz) montajı yapıldı."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.