MANSUR YAVAŞ: “İLGİMİZ OLMAYAN KONULARDAN DOLAYI HAKKIMDA YAPILAN SİYASİ AÇIKLAMALARA YANIT VERMEYECEĞİM”

MANSUR YAVAŞ: “İLGİMİZ OLMAYAN KONULARDAN DOLAYI HAKKIMDA YAPILAN SİYASİ AÇIKLAMALARA YANIT VERMEYECEĞİM”

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “Bu makamın getirdiği sorumluluk ve prensiplerin gereği, 2,5 yıldır hiçbir siyasi demeç vermedim....

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “Bu makamın getirdiği sorumluluk ve prensiplerin gereği, 2,5 yıldır hiçbir siyasi demeç vermedim. Bu sorumluluk ve prensip gereği, bundan sonra da ilgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara yanıt vermeyeceğim” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş için Ankara’da düzenlenen anma etkinliğinde yaşanan olaylara ilişkin, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey’in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır. Her gün takip edecektir” demişti.

Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hakkında yapılan siyasi açıklamalara yanıt vermeyeceğini belirtti. Yavaş’ın paylaşımı şöyle:

“Milletimizin iradesi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmemin ardından bu makamın getirdiği sorumluluk ve prensiplerin gereği, 2,5 yıldır hiçbir siyasi demeç vermedim. Bu sorumluluk ve prensip gereği, bundan sonra da ilgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara yanıt vermeyeceğim.

Hemşehrilerime söz verdiğim üzere sadece ve sadece 6 milyon Ankaralının mutluluğu ve huzuru için yaptığım çalışmalara aynen devam edeceğim.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.