Manuş Baba Şarkılarını Esenyurtlular İçin Söyledi

Manuş Baba Şarkılarını Esenyurtlular İçin Söyledi

ManuşBaba Konserine Esenyurtlulardan Yoğun İlgi

3.Uluslararası Esenyurt Halk Dansları, Müzik ve Sanat Festivali birbirindenrenkli etkinliklerle devam ediyor. Festivalde misafir grupların dansgösterilerinin ardından sahne alan Manuş Baba’nın şarkılarına binlerceEsenyurtlu hep bir ağızdan eşlik etti.

Esenyurt Belediyesinin düzenlediği 3. Uluslararası Esenyurt HalkDansları, Müzik ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde Esenyurtlular sanata veeğlenceye doydu. 35 ülkeden 500 müzisyen, dansçı ve zanaatkârın katıldığıfestivalde misafir grupların dans gösterilerinin ardından sanatçı Manuş Babasahne aldı. Esenkent Rıfat Ilgaz Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen etkinliktekatılımcılara muhteşem bir akşam yaşatan Manuş Baba’nın şarkılarını binlercekişi hep bir ağızdan söyledi. Festivale katılan Esenyurt Belediye BaşkanYardımcısı Orhan Ayyıldız, sanatçıya günün anısına çiçek takdim ederek,“Kültürün, sanatın başkenti Esenyurt’ta hoş geldiniz. Kıymetli BelediyeBaşkanımız Prof. Dr. Ahmet Özer’in sizlere selamını getirdim” dedi.

“Müthiş BirHeyecanla Buradayız”

Esenyurt’ta ilk konserini veren Manuş Baba, festivali düzenleyenBelediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e ve kendisine yoğun ilgi gösterenvatandaşlara teşekkür ederek, “37. yaşıma burada giriyorum. Belki yüzlercekonser yaptık, bu akşammüthiş bir heyecanla buradayız. O güzel sesleriniz, alkışlarınız bize çok iyigeliyor. Esenyurt’taki ilk konserimiz ve sizlerin burada olması çok değerli. Bugece adına size sonsuz minnet duyuyorum” diyekonuştu.

“Bizim İçinGüzel Bir Etkinlik Oldu”

Esenyurt’ta bu tür etkinlikleri görmekten memnun olduğunu dile getiren Orhan Ayyıldız şöyle konuştu: “Gerçekten kıymetli bir program. Çünkü uluslarınbirleşimi. Bu yaz sıcaklarında bizim için açık havada güzel bir etkinlik oldu.Belediye Başkanımız Ahmet Bey’e bu güzel organizasyona vesile olduğu için çokteşekkür ediyoruz. Bu tarz organizasyonların devamını bekliyoruz.”

“BaşkanımızKısa Bir Sürede Birçok İş Yaptı”

Gösterileri izlemeye gelen Azra Artık, “Böyle bir etkinlik düşünülmesi çok güzel. Farklı farklı ülkelerden insanlar gelip bize ülkelerinitanıtıyorlar. Biz de onlara ülkemizi tanıtıyoruz.Belediye Başkanımızı da çok seviyoruz. Yaptıkları şeyler çok güzel. Kısa birsürede birçok işyaptı. Tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Festival CoşkusuTüm Esenyurt’a Yayıldı

Misafir dans gruplarının 6 farklı noktada gerçekleştirdiği dansgösterileri ile festival coşkusu tüm Esenyurt’a yayıldı. Parklar ve meydanlarda gerçekleşen uluslarası kültürlere ait dansgösterilerini Esenyurtlular büyük bir ilgiyle izledi.

Dünya El Sanatları Esenyurt’ta SergilenmeyeDevam Ediyor

Festivalkapsamında geleneksel el sanatlarının gösterime sunulduğu UluslararasıZanaatkârlar Sokağı’nda birbirinden çeşitli el emeği göz nuru sanat eserlerisergileniyor. Esenkent Akbatı AVM bahçesinde 11 uluslararası el sanatı ve 18Anadolu el sanatının sergilendiği Zanaatkârlar Sokağı, 21 Temmuz Pazar gününekadar 15.00 ile 23.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.


irutxo0ousk3bbgd2vqzfqsv.jpg

qywp1alhj2dkhaozqfjxxgri.jpg

qnhgutmbx4wwrfpgvIardqae.jpg

ndI60vr1sfchgnxviyqbctms.jpg

1j8e5r7y4kzIzhamucvwa0fn.jpg

8mhdcuIsflmbep5ikrvoxfcb.jpg

e2rxaznvbll578ubhdffjvy1.jpg

tpbwbm3jnnvopezku5jmf76y.jpg

s9jp7q0qgkwm5joxboslkhnz.jpg

qeunyfmpk5ow6vcj7vj2hz9t.jpg

jakgy0hxmbjveomsvalwgf3z.jpg

moxkkvIwsdawgugbszyqodnj.jpg

ckzhwgdbsfdpp0q54jrmcIvn.jpg

t3ymvszo6I7r0pqfkua9ch2h.jpg

6g7ygstavj1uiyph8ckfqu24.jpg

npI3ftgh9czuoiabpmswva2r.jpg

fvft8pege5vnhpwcxkl6it2c.jpg

vnzcrb0s8tIanjgbj7kvradh.jpg

wIulydkvd0hoxviksmnaz2fb.jpg

et6qn8nsmvgjifhxrxwbmcof.jpg

syftovlsxapxi0rIc9z3agju.jpg

06f1xsoralkduzIsh9vebqmm.jpg

lreyxxmdck0lIba95t4cjhsy.jpg

3vujha1gosenghwn0kxbrylf.jpg

wmixzr8unddepaczn0y2Ilg3.jpg

a30y7pelsbzfgi9dfkwazxmp.jpg

7h1oblplxojx9tnmnspqwzaj.jpg

vlm0hxznlczgefpu92cpb6wk.jpg

lsd1qhejx7oazj28efIgmguv.jpg

hu5tqjvekxag490lIwypmboa.jpg

iysktaftu2chl05d3Idgnqab.jpg

ja0nwiulu5yyvq8rmsIh139m.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.