MEMLEKET PARTİSİ DENİZLİ İL BAŞKANI DERİCİ OLDU

MEMLEKET PARTİSİ DENİZLİ İL BAŞKANI DERİCİ OLDU

Memleket Partisi 1. Olağan Denizli İl Kongresi yapıldı. Seçime tek aday olarak giren Erhan Derici, kongrede kullanılan oyların tamamını alarak partinin yeni il başkanı oldu.

AYHAN ÇİMENDAĞ

Memleket Partisi 1. Olağan Denizli İl Kongresi yapıldı. Seçime tek aday olarak giren Erhan Derici, kongrede kullanılan oyların tamamını alarak partinin yeni il başkanı oldu.

Çatal Çeşme Oda Tiyatrosu’nda yapılan Denizli İl Kongresi’ne katılan ve divan başkanlığına seçilen Memleket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Dudu, şöyle konuştu:

 “PARTİMİZİ OLASI BİR ERKEN SEÇİME HAZIRLIYORUZ”

 “Çok zor şartlarda partimizi olası bir seçime hazırlıyoruz. 18 Eylül’deki kurultayımız öncesinde il ve ilçe kongrelerimizi yapıyoruz. Seçime girebilmemiz için belli sayıda bir örgütlenmeye ihtiyacımız var. Bu kadar hızlı bunu gerçekleştirdiğiniz için size teşekkür ederim. Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin liderliğinde iktidara yürüyeceğiz.”

“BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI”

Kongrede, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin mesajı okundu. İnce, mesajında şunları kaydetti:

“Değerli yol arkadaşlarım, partimiz kısa süre içeresinde memleketimizde örgütlenerek büyük bir başarıya imza attı. Bu bir rekordur. Bu, sizlerin başarısıdır. Henüz meydanlara çıkmamıza rağmen her ilde, her ilçede büyük bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Birlikte başaracağız.”

“AHMET HULUSİ’NİN TORUNLARIYIZ”

Mevcut İl Başkanı Efe Serdar Gökdağ, kongrede yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar sustuk ama taşın altına elimizi koyma vakti gelmiştir. Bu düzeni, Memleket Partisi’nin iktidarında değiştirmek bizim bu toprağa borcumuzdur. Bizler Anadolu’da işgale karşı ilk direnişi 4 saat sonra başlatan Ahmet Hulusi’nin torunlarıyız. Biz buraya makam, mevki için gelmedik ve zaten ihtiyacımız da yoktur. Benim gibi düşündüğünü bildiğim Denizli’de bu hareketin lideri, arkadaşım, kardeşim Erhan Derici’dir” diye konuştu.

“3-4 AYDA ÖRGÜTLENME TÜRKİYE TARİHİNDE REKORDUR”

Kongreye tek aday olarak giren Erhan Derici ise “Memleket Partisi kurulana dek aktif siyasete pek sıcak bakamadım. Çünkü arkasından gidilebilecek bir lider, tüzüğü, programı gönül rahatlığı ile savunulabilecek bir siyasi parti yoktu. Genel Başkanımız Muharrem İnce ve kurduğu Memleket Partisi bu boşluğu doldurdu. Olası bir erken seçim beklentisi ile 3-4 yıla yayılması uygun olan bir örgütlenme süreci 3-4 aya sığdırıldı. Bu Türkiye siyasi tarihinde bir rekordur.”

Erhan Derici, kongrede kullanılan oyların tamamını alarak Memleket Partisi Denizli İl Başkanı oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.