Morocco Sorec Koşusu'nda birinciliğe Grand Rapids uzandı

Morocco Sorec Koşusu'nda birinciliğe Grand Rapids uzandı

2 yaşlı safkan İngiliz taylarının katılımda bulunduğu koşu, 1400 metre mesafe üzerinden çim pistte yapıldı.

2024 yılı Morocco Sorec Koşusu'nu (KV-7/D); Hayrettin Karamazı'nın sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Ömer Faruk Tan tarafından antrene edilen doru dişi tay Grand Rapids (Victoire Pisa - Dublin / Divine Light) jokeyi Ahmet Çelik ile kazandı.

9 safkanın birincilik için mücadele verdiği koşuda ikinciliği Amazing Touch elde ederken, Crimena Fire üçüncü,  Sarabande dördüncü ve Vootorok isimli safkan da beşinci oldu.

Koşunun galibi Grand Rapids için bitiriş derecesi 1.24.72 olurken, farklar 3 Boy - 2,5 Boy - 1/2 Boy - Burun şeklinde sonuçlandı.



Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan tayın sahibi, Kulübümüz Asli Üyesi Hayrettin Karamazı'ya kupasını, SOREC Satış Direktörü Hassan Asrar verdi.



Törende ayrıca, SOREC Atçılık Tesisleri Müdürü Ibrahim Merzoug, tayın antrenörü adına Asli Üyemiz Hasan Şer'e plaketini verirken, Grand Rapids isimli tayın jokeyi Ahmet Çelik ise plaketini, SOREC Satış Direktörü Hassan Asrar'dan aldı.



Törene, Genel Sekreterimiz Gülnur Gülerce, Genel Müdür Yardımcılarımız Burak Konuk ve Mehmet Şirin Bozkurt ile İstanbul Hipodrom Müdürü Volkan Yıldız da katıldı.

 

MOROCCO SOREC           

SOREC, 2003 yılında Fas Tarım Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren bir kamu şirketi olarak kurulmuştur. Ulusal haralarda gerçekleştirilen at ıslahı faaliyetlerinin gözetimi, at yarışları ve bahislerin düzenlenmesi ayrıca atçılık tesislerinin inşası ve işletilmesinden sorumludur. 7 Hipodromda her yıl, Safkan İngiliz, Safkan Arap ve Anglo-Arap atları için 2.400'ü aşkın koşu gerçekleştirilmektedir.

uqlceryzjxn5bxjmtl4qkiId.jpg

y1wIxj76usrdc0d2tqhbcetw.jpg

6Ilnmpfuysjaq0z9rhtweftu.jpg

bvaely95cxk4ctwedysujgI3.jpg

wq8tl7oomd1cfhmz9hajbjnx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.