TARSUS BELEDİYESİ, 3 GÜNDE 51 HİZMET VE PROJENİN AÇILIŞINI YAPACAK

TARSUS BELEDİYESİ, 3 GÜNDE 51 HİZMET VE PROJENİN AÇILIŞINI YAPACAK

Tarsus Belediyesi, 3 gün içerinde aralarında Halk Market, sergi salonu, doktor muayene odaları, okuma salonları, muhtar odaları ve misafirhanelerin bulunduğu 51 hizmet ve projenin açılışını...

Tarsus Belediyesi, 3 gün içerinde aralarında Halk Market, sergi salonu, doktor muayene odaları, okuma salonları, muhtar odaları ve misafirhanelerin bulunduğu 51 hizmet ve projenin açılışını yapacak.

BAŞKAN BOZDOĞAN: "ŞEHRİMİZİ HİZMETLERLE DONATACAĞIZ"

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, göreve geldiklerinden bu yana tamamladıkları ve sürdürdükleri çalışmalarla ilgili şunları söyledi:

“Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çetin bir mücadeleye girdik. Önce belediyenin aksayan yönlerini tespit edip ona göre planlamalar yaptık. Bu planlama ve tasarruf tedbirleri ile birlikte hizmet dönemimizin ilk yılında belediyemiz borçlu halden kurtarmak için çalışmalara yoğunluk verdik. Bu tedbirler sayesinde müsriflikten kaçınıp doğru harcama politikası ile 1 sene içerisinde belediyeyi borçlarından arındırıp kar eden bir belediye durumuna getirdik. Türkiye’de borçsuz ve kasasında parası olan ender belediyeler arasında olmaktan gurur duyuyoruz. İlk yıl hizmet yılımızda bizi eleştiren elbette oldu, ancak belediyenin borçluluğundan ötürü ihale yapamaz durumdaydık. Bu durumdayken ne asfalt alabildik ne de ihtiyaç duyulan diğer malzemeleri. Şimdi durum eksiden artıya geçti. Halkımızın daha ferah şekilde yaşam sürebileceği, daha güzel yollarda seyahat edebildiği, yeşil alan ve parklarında cıvıl cıvıl çocuk seslerinin geldiği, şehrimizin kültürel ve tarihi geçmişine ışık tutacak projelerin geliştirildiği, sanat ve eğitimin sorunsuzca sürdürüldüğü bir kent hayalimizi gerçekleştirecek güce sahip olmanın mutluluğuyla birlikte bu gururu yaşıyoruz. Biz daha yeni başlıyoruz diyerek şehrimizin tüm sorunlarını ortadan kaldıracak hamleleri yapmak için sabırsızlanıyoruz. Tabir yerinde ise şehrimizin röntgenini çektik. Çürüyen, eskiyen, aksayan ve şehre yakışmayan her ne varsa ortadan kaldırıp, yerlerine yeni ve modern hizmetleri inşa edeceğiz. Bu yaparken muhtarlarımız başta olmak üzere halkımızın isteklerini de dikkate alarak onların istekleri doğrultusunda çalışmalar yürüteceğiz ve şehrimizi hizmetlerle donatacağız."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.