KAHVECİLERDEN HADİÖZIŞIK’A NARGİLE TEPKİSİ: "ÖZEL İNSANLARA KAHVEHANE Mİ AÇILIYOR?"

KAHVECİLERDEN HADİÖZIŞIK’A NARGİLE TEPKİSİ: "ÖZEL İNSANLARA KAHVEHANE Mİ AÇILIYOR?"

“Gazeteci” Hadi Özışık’ın organize suçörgütü lideri Sedat Peker ile telefon görüşmesi sırasında pandemide kapalı olmasına karşın bir kafede olduğu ileri sürüldü. Görüntülerde...

“Gazeteci” Hadi Özışık’ın organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile telefon görüşmesi sırasında pandemide kapalı olmasına karşın bir kafede olduğu ileri sürüldü. Görüntülerde Özışık’ın nargile içip çay siparişi vermesi dikkat çekti. Kahveciler ise “Bizim kahvehaneler kapalı da özel insanlara kahvehaneler açılıp da nargile mi içiliyor? Neden nargile içilip de hava atılıyor” diyerek bu görüntüye tepki gösterdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker “gazeteci” Hadi Özışık arasındaki telefon görüşmesini ifşa ederek sosyal medya hesabından paylaştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Peker’in açıklamalarına gösterdiği tepkinin gündeme geldiği görüşme sırasında Özışık’ın nargile içmesi ve çay siparişi vermesi dikkat çekti. Özışık’ın bu sırada bir kafede olduğu ileri sürüldü. Pandemi nedeniyle kahvehaneler ve kafeler aylardır kapalı olduğu için Özışık’ın nasıl bir mekanda nargile ve çay içtiği sosyal medyada gündem konusu oldu.

“KAHVEHANELER ZATEN KAPALI. NEDEN NARGİLE İÇİLİP DE HAVA ATILIYOR”

Ankara Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanıİsa Güven, sosyal medya da paylaşılan bu görüntülere “Mekan açtırıp sosyal medyada paylaşan insanları görüyoruz. Bizim kahvehaneler kapalı da özel insanlara kahvehaneler açılıp da nargile mi içiliyor? Kahvehaneler zaten kapalı. Neden nargile içilip de hava atılıyor” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.