MÜZİK AKADEMİSİ GENEL YETENEK SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI

MÜZİK AKADEMİSİ GENEL YETENEK SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI

Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi genç yetenekleri keşfetmeye devam ediyor. 2021-2022 eğitim - öğretim sezonunda yeni öğrencilerine kapılarını aralayacak olan Müzik Akademisi’n

Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi genç yetenekleri keşfetmeye devam ediyor. 2021-2022 eğitim - öğretim sezonunda yeni öğrencilerine kapılarını aralayacak olan Müzik Akademisi’nin Genel Yetenek Sınavı başvuruları başladı. 8-16 yaş aralığındaki notaya gönül veren, müzik tutkunu çocuklar ve gençler, Genel Yetenek Sınavı’na 26 Eylül’e kadar online başvuruda bulunabilir.

8 yeni branşta müzik eğitimi planlanıyor

Geleceğin müzisyenlerini yetiştirmeyi amaçlayan ve yeteneklerine göre öğrencilere özel hazırlanan eğitim metoduyla estrüman eğitiminde etkin bir süreç yürüten Müzik Akademisi, yeni eğitim- öğretim dönemine hazırlanıyor. Piyano, Gitar, Keman, Bağlama ve Perküsyon branşlarında eğitim veren Akademide, 2021 – 2022 eğitim yılında Ney, Mey, Kaval, Ud, Duduk, Bas Gitar, Elektrik Gitar,Yan Flüt branşlarında da başvuru doluluk oranına göre eğitim verilmesi planlanıyor.

Profesyonellerden 2 veya 4 yıllık eğitim

Müzik Akademisi’nde genel yetenek sınavı ile eğitime hak kazanan öğrencilere alanında profesyonel eğitmenler tarafından 2 veya 4 yıllık eğitimler verilmektedir.  Eğitim sürecinde İstanbul Okan Üniversitesi Konservatuvarı Müzik Bölümü ile imzalanan protokol çerçevesinde müzik eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler başarı belgesi almaya hak kazanacak. 

vkfhzyadproj2ltdmly31hq4.jpg

cpuqo58l96bfqnzxm3Iorjte.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.