Nasıl Bir Demokrasi Nasıl Bir Cumhuriyet Paneli Gerçekleştirildi

Nasıl Bir Demokrasi Nasıl Bir Cumhuriyet Paneli Gerçekleştirildi

YÜCEL, ENGİNYURT, PAYZIN VE ZEYREK PANELİST OLARAKKATILDI

“Nasıl Bir Demokrasi Nasıl Bir Cumhuriyet” konulu panel,Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.  Moderatörlüğünü Av. Erdal Yıldırım’ınüstlendiği panelde; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü ve İzmirMilletvekili Deniz Yücel, Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı veİstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Gazeteciler Şirin Payzın ile DenizZeyrek konuşma yaptı. Hınca hınç dolu salonda yapılan panelin açılışındakonuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 2 bin kişilik birsalonu Adana’ya kazandıracaklarını açıkladı.

ADANA’NIN İHTİYAÇLARINA UYGUN BİR KÜLTÜR SANAT MERKEZİYAPILACAK

Başkan Zeydan Karalar, “Adana gibi kültür ve sanatın merkezolan şehre, Adana’ya yakışan kültür ve sanat merkezi kazandıracağız. Bu dönemdebunu hayata geçireceğiz” dedi.

Konuşmacıları ve katılımcıları selamlayan Başkan ZeydanKaralar şunları söyledi: “Demokratik Kitle Örgütleri, Sivil Toplum Örgütleri,toplumu iyiye doğru dönüştürme yolunda önemli görev üstlenmektedir. Belediyebaşkanları da elbette görevlerini layıkıyla yapmalı, halkın kendilerineyüklediği sorumluluğu yerine getirmeli fakat ayrıca ülkedeki sorunlarlailgilenmek, yurttaşlık ve aydın sorumluluğunu yerine getirmek gibi vazifesi olduğunuda unutmamalı. Güncel sorunları, konuları gündeme getirmek, halkı aydınlatmakve örgütlü bir toplum olunabilmesi yolunda üzerine düşeni gerçekleştirmek debana göre belediye başkanlarının asli görevlerindendir.”

KÖKLÜ DEMOKRASİ VE ÇAĞDAŞ YARINLAR İÇİN MÜCADELEYE DEVAM

Daha köklü bir demokrasi ve daha çağdaş bir Cumhuriyet içinbirlikte mücadele etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Zeydan Karalar,modern, bilimi mürşit alan eğitim müfredatına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Konuşmalarının ardından Başkan Zeydan Karalar’ın eşi NurayKaralar, panelistlere çiçek verdi, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

 

e93dw18fIpqtkfguyerb2mxw.jpg

fz0q81blwxty39cagv7dpzmh.jpg

il5lwyr8fpvfumkhxdba4omq.jpg

i6abuzrvcIo9xopt5qj4khyd.jpg

yrf6hylo4mem7dgcetbszqxf.jpg

wspkrtbqy4lmpukogIlj8hco.jpg

58tdzjotcvwrkhkgaz4f9muc.jpg

woymt5xucaf6hbtkd0y7mrup.jpg

kmyvt2j9Il0o31igchar6zew.jpg

w574lsncf9r6epuay2dqybIm.jpg

h7zwreatgoe1yb9d36gfqa2j.jpg

hlmy3ae6tkufklz2ef1twgcd.jpg

bez4yqwgm96mlI5ez7hst3lk.jpg

uumobfxpcyfhgbwaa9qvjpdr.jpg

wlqbpI7jfn1vzoerakyuj56p.jpg

ud7vfuqjibz49estox8ywqrl.jpg

h6q8j4skzv1diram7vlrecak.jpg

elqqghrunykercvscpmzddua.jpg

lpymeoxvufqd2i8jnlk0tk6g.jpg

1ufm9hzo5luzgjqldagrjoI4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.