ODUNPAZARI BELEDİYESİ YUNUS EMRE KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ KAPILARINI YENİDEN AÇTI

ODUNPAZARI BELEDİYESİ YUNUS EMRE KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ KAPILARINI YENİDEN AÇTI

Koronavirüs salgını nedeniyle sanat etkinliklerine ara vermek zorunda kalan Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi (YKSM) kapılarını yeniden...

Koronavirüs salgını nedeniyle sanat etkinliklerine ara vermek zorunda kalan Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi (YKSM) kapılarını yeniden açtı. Konser, halk oyunları ve modern dans gösterilerinin yapıldığı etkinliğe çok sayıda yurttaş katıldı.

YKSM müzisyenlerinin yer aldığı konserde, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Çocuk Korosu, halk oyunları ve modern dans gösterileri sergilendi.

“HER YIL ORTALAMA 8 ÖĞRENCİMİZİ KONSERVATUARA KAZANDIRIYORUZ”

Pandemide tedbirlerinin uzun süredir insanları birbirinden ayırdığını söyleyen Odunpazarı Belediye Başkanvekili Cahide Tetik, kültür etkinliklerinin başlamasının çok önemli olduğunu söyledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 2021-2022 kış dönemi atölye çalışmalarına 15 branşta devam ettiği bilgisini de paylaşan Tetik, “Her yıl ortalama 8 öğrencimizi konservatuara kazandırıyoruz. 2014 yılından beri bin 200 etkinliğe imza atan Yunus Emre Kültür Merkezi’miz yeni sezona merhaba diyor” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.