Olimpiyat madalyalı Buse Naz’ın ismi parka verilecek

Olimpiyat madalyalı Buse Naz’ın ismi parka verilecek

Olimpiyat madalyalı Buse Naz’ın ismi parka verilecek

MALTEPE BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTILARI BAŞLADI

Maltepe Belediyesi’nin ekim ayı olağan toplantıları Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde başladı. Toplantıyı yöneten Maltepe Belediye Meclisi ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, MHP Bölge İstişare Toplantısı’na katılmak için Ankara’ya giderken trafik kazasında hayatını kaybeden Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve MHP teşkilatından Murat Sevilmiş’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve MHP camiasına başsağlığı diledi. Kılıç, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’e vefatı nedeniyle Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

OKUL ÖNLERİNDE ÖNLEM

Kılıç, pandemi nedeniyle yaklaşık 1.5 yıllık aranın ardından okullarına yeniden kavuşan öğrenciler için Maltepe Belediyesi zabıta ekiplerince gıda ve hijyen denetimlerinin başladığını söyledi. Kılıç, Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin her yıl olduğu gibi bu yılda okul önlerinde öğrencilerin ve vatandaşların güvenliği için önlemler almaya devam edeceğini kaydetti. 

İSİMLERİ PARKA VERİLECEK

Toplantıda, Maltepe’de ikamet eden, kadınlar boksta Türkiye’ye ilk olimpiyat madalyasını kazandıran milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu’nun isminin Cevizli Mahallesi Fatma Çavuş Sokak’taki parka verilmesiyle ilgili önerge gündeme alındı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Altayçeşme Mahallesi Kader Sokak’ta yapımını tamamladığı parka usta şair Cemal Süreya’nın isminin verilmesiyle ilgili önergede görüşülmek üzere gündeme alındı. (04.10.2021)  

Tarih : 04.10.2021 Photos of news

cvea7z3oskaw9pg58n6yqjdm.jpg

jbkdvyscqlqojpIfrhzenyzp.jpg

rfzjvdwkz1sinfadaxIkm5bw.jpg

iyrvswfzkxqt8zdwqmts5bap.jpg

6sfdeycd42rv1nhwevsx80lh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.