Olimpiyat Yarı Finali, Silivri'de Dev Ekranda Coşkuyla İzlendi

Olimpiyat Yarı Finali, Silivri'de Dev Ekranda Coşkuyla İzlendi

Silivri Belediyesi, yaz akşamlarına ayrı bir renk katan bu etkinlikler ile sporseverleri bir araya getirerek, şehirdeki sosyal bağları güçlendirmeye devam ediyor. A Milli Voleybol Takımı’nın İtalya ile gerçekleştirdiği bu kritik yarı final maçı da, aynı duygularla Atatürk Meydanı’nda izlendi. Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Silivrili vatandaşların milli takımlarına olan sevgisini bir kez daha gösterdi.

 

Silivri Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Yıldızaydın, etkinlikte vatandaşlarla bir arada bulunarak, milli takımımızı desteklemenin gururunu Silivri halkıyla birlikte yaşadı.

 

Maç sonrasında kısa bir konuşma yapan Başkan Vekili Mahmut Yıldızaydın, “A Milli Voleybol Takımı’mızın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Yarı Final maçında İtalya ile karşılaştığı bu zorlu mücadeleyi Silivri Sahili Atatürk Meydanı'nda vatandaşlarımızla birlikte izledik. Sonuç her ne kadar istediğimiz gibi olmasa da, milli takımımızı meydanlarımızda büyük bir coşku ve gururla destekledik. Bu birlik ve beraberlik ruhunu Silivri’de hep birlikte yaşamak bizler için büyük bir mutluluk” dedi.




mkvz4ghsd5gvxcfxq7oqfbw1.jpg

9ehlj2yocedjiq4xnxcbtggf.jpg

uzbpttrfxogx8w5wc4k0eyri.jpg

c80w2xI7t3xsalbademuk6yn.jpg

rhm21z4j8uzuiptahbkccopI.jpg

hpqjocloy6f7qssw1pnufzId.jpg

4yeuq6f3czoewbzmkcItp9pa.jpg

qsogcg6uhtihb0ktralmd4ab.jpg

9zjugfj4s8lfy2rtrbmaayv1.jpg

uwex0wnt1kvz9aamgIe3cbgn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.