OTOPARKLAR YÜZDE YÜZ KAPASİTE İLE ÇALIŞIYOR

OTOPARKLAR YÜZDE YÜZ KAPASİTE İLE ÇALIŞIYOR

Kâğıthane Belediyesi şu ana kadar; Gültepe-Telsizler-Ortabayır Kapalı Otoparkı, Hürriyet Kapalı Otoparkı ve Merkez Açık Otoparkı’nı vatandaşların hizmetine açtı. Ayrıca Yeni Kültür Merkezi Otoparkı, Gültepe Kültür Merkezi Otoparkı ve Çeliktepe Kapalı Otoparkı’nda kapasite arttırımına gidildi.

Park yeri sorununu ortadan kaldırmayı ve trafik akışını rahatlatmayı amaçlayan otoparklar ilk yarım saat ücretsiz olarak hizmet veriyor. Ayrıca akıllı yönlendirme sistemleri, güvenlik kameraları, hızlı ödeme noktası gibi teknolojik donatılar sayesinde vatandaşlar otoparklarda zaman kaybetmeden güvenli bir şekilde araçlarını park edebiliyor.

440 araç kapasiteli Gültepe-Telsizler-Ortabayır Kapalı Otoparkı içerisinde bulunan akıllı yönlendirme sistemleri, güvenlik kameraları, hızlı ödeme noktası gibi teknolojik donatılar ile vatandaşlara kolaylık sağlanıyor. Ayrıca otoparkın içerisinde açık ve kapalı spor merkezleri, çocuklar için futbol ve basketbol sahaları da bulunuyor.

10 bin m² alanı kapsayan Hürriyet Kapalı Otoparkı 220 araç kapasiteli olarak hizmet veriyor.  Otoparkın üst kısmında yüzlerce ağaç ve bitki türü, çocuklar için oyun alanları, 200 metrelik yürüyüş yolu ve futbol sahası bulunuyor. Otoparkın içerisine taşınan kapalı pazar yeri ile vatandaşlar pazar alışverişlerini daha nezih bir ortamda yapabiliyorlar.

Kâğıthane Metro istasyonunun tam karşısına konumlandırılan Meydan Açık Otoparkı ile trafik sıkışıklığını önlemek ve yol içi parklanmayı kolaylaştırmak amaçlanıyor. 75 kapasiteli Meydan Açık Otoparkı çeşitli türdeki ağaçlarla süslenerek adeta bir park görünümünde tasarlandı.

Çeliktepe Mahallesi’nde 1800 m2 alan üzerine kurulu Çeliktepe Kapalı Otoparkı 2 katlı ve 50 araç kapasiteli olacak şekilde belediye tarafından baştan sona yenilendi. Otopark akıllı aydınlatmalar ve güvenlik kameralarıyla donatarak modernize edildi. Ayrıca otoparkın asfalt zemini komple yenileyerek epoksi kaplama ile kaplandı.

245 araç kapasiteli Gültepe Kültür Merkezi Otoparkı akıllı aydınlatma ve güvenlik kameralarıyla donatarak modernize edildi. Yanı sıra otopark vatandaşlara ilk yarım saat ücretsiz olarak hizmet veriyor.

21 bin metre kare alan üzerine inşa edilen Yeni Kültür Merkezi Otoparkı 5 katlı ve 513 araç kapasiteli olarak hizmet veriyor.  20 adet engelli park yeri olan otoparkta, kullanıcıların kültür merkezi katlarına kolay ulaşımı için 6 asansör, fotoselli ışıklandırmalar, araç giriş çıkışının rahat olması için kullanışlı rampalar, içerde egzoz dumanının yayılımını engellemek için son teknoloji havalandırma sistemi de bulunuyor.

obhraqx9stIfug1siobwkplm.jpg

19jiprtj8ohxd24fzIwskmaf.jpg

fsuidzmyfqnd5b0836wpvhk2.jpg

em3on5dpzsjvsykIontw4q2c.jpg

pjjwv1mmdisr93e0eryow74t.jpg

yqwkx3czcrgo4o2mks1baqxw.jpg

agp0Icor7c1juxv2uer4fvwm.jpg

dI5uqn4jcyspdfwgtjzkelax.jpg

6vadmIlwiejnhude21frjbzk.jpg

gcoxhvalo317kuweu8psftxw.jpg

hrmlycqf2359wbniuao0kzdo.jpg

aznsq6usc1flkwxh3cIeqdxg.jpg

ojth98mznItbjuy1z7kxpocw.jpg

zhejocbvuIfr1532nvpdmabd.jpg

ighvsqzuezp5b0bfd4dmnjt3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.