Özel Bireyler Burada Hayata Tutunuyor

Özel Bireyler Burada Hayata Tutunuyor

Özel gençler, Esenyurt Belediyesi’ninfaaliyete geçirdiği Müzik kursunda, kendilerini geliştirmenin yanı sırasosyalleşerek hayata tutunuyor.

Esenyurt Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi, ilçedeyaşayan özel gençlerin sosyal hayata kazandırılmasına yönelik çalışmalarınadevam ediyor. Özel bireylere yönelik hayata geçirilen Müzik kursunda, çocuklarhem terapi alıyor hem de kendilerini geliştirme ve sosyalleşme imkanı buluyor.Haftanın beş günü devam eden kurslarda kursiyerler, alanında uzman eğitmenlereşliğinde, çeşitli enstrümanları çalmayı öğreniyor. Merkez ayrıca, çocuklaraservis imkânı da sunuyor. Kursiyerler, servis araçlarıyla gözetmen eşliğindeevlerinden alınarak, kurs bitiminde yine evlerine bırakılıyor.

En UygunKursa Yönlendiriliyor

Müzik kursunun yanı sıra halk oyunları eğitiminde verildiğimerkezde hocalar kayıt sonrası öğrenciler ve aileleriyle görüşerek onlarınhangi kurslarda daha başarılı olabileceği konusunda ön değerlendirme yapılıyor.Daha sonrasında en uygun kursa yönlendirilerek gelişimlerine katkı sağlanıyor. Vatandaşlar,Esenyurt Kültür Merkezi içerisinde bulunan Engelliler Koordinasyon Merkezi’negelerek kurslara kayıt yaptırabiliyor.

jsqkxhbztyyr8gwmfl7nemaI.jpg

9hrtawzurk4slbbqcyucvyjg.jpg

dsewyhcu8gefarknocpbxwgs.jpg

vj9ye6zzdocgteu71I4qa8kd.jpg

md7phrImflojvyswqn61gdut.jpg

ygwjackzkrfoq2nemrvcqs9j.jpg

elnlu3bagmr1jxdqsubrxh0t.jpg

r6ooqm3sy8xpmfu2hdac9xq0.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.