Projeler Halkla Buluştu

Projeler Halkla Buluştu

Kılıçdaroğlu: Başkanlarımız Her KuruşuHalk İçin Harcıyor

Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, yerel yönetimler ve halk bütünleşmesiyle ortayaçıkan değerleri ve projeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nunkatılımıyla gerçekleşen Esenyurt Buluşması’nda kamuoyu ile paylaştı. Programda konuşan CHPLideri Kılıçdaroğlu, “Başkanlarımız her kuruşu halk için harcıyorlar. Onlarbütün engellemelere rağmen görevlerini yapıyorlar. Sizin için çalışıyor, sizehizmet ediyorlar” dedi.

2019 yılından buyana Esenyurt’ta yapılan proje ve hizmetler halkla buluştu. CHP Genel BaşkanıKemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Yeni Belediye Meydanı’nda gerçekleşenEsenyurt Buluşması’nda, tamamlanan projelerin toplu açılışı yapıldı. Açılışöncesi Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, nasıl bir belediyedevraldığını, 4 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmaları ve yeni dönemdeEsenyurtluları bekleyen projeleriyle ilgili sunum yaptı. Sunumun sonunda BaşkanBozkurt’un Genel Başkan Kılıçdaroğlu için söylediği, “Ülkemizin geleceğini kendi düşüncesinden daha çok önceleyen başka bir kişide bilmiyorum. Bu ülkenin sizin liderliğinize ihtiyacı var” sözlerine tüm salon ayakta alkışlayarak destekverdi.

Esenyurt’unbirçok noktasından ve sosyal medya hesaplarından da canlı yayınlanan programa CHPİstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, CHP ilçe yönetimi ve çok sayıdavatandaş katıldı.

“Başkanlarımız Her Kuruşu Halk İçinHarcıyor”

Programda konuşmayapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Burası bir beton ormanına dönüştürüldü. Bunların gözü dönmüş. Nerede ağaç görseler oraya beton döktüler. Esenyurt BelediyeBaşkanı'mız hakkında 130soruşturma açılmış. Açmazsanız namertsiniz! Alın teri dökmüşsen mesele yok.Sanmayın ki sadece Esenyurt için bunlar oluyor. Hayır, bütün belediyebaşkanlarımız için bunları yapıyorlar. Biri gidiyor öbürü geliyor. Devamlıdenetleyelim, engelleyelim, haciz koyalım. Sonra meydanlarda diyelim ki ‘Sizseçtiniz ama bunlar iş yapmıyorlar.’ Ama bizim belediye başkanlarımızzekâlarını kullanıyor. Her kuruşu halk için harcıyorlar. Onlar hangi engelleriçıkarırlarsa çıkarsınlar, başkanlarımız bu engelleri aşmayı biliyor. EsenyurtBelediye Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt'a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na hepinizinhuzurunda sevgilerimi,saygılarımı sunuyorum. Onlar bütün engellemelere rağmen görevlerini yapıyor. Yapmaya da devam edecekler. En büyükdayanakları, en büyük gücü sizsiniz. Desteğinizi, belediye başkanlarımızın arkasındanasla ve asla çekmeyin. Onlara moral verin, çünkü onlar sizin için çalışıyor vesize hizmet ediyor” dedi.

“Suriyeli Kardeşlerimizi DavullaZurnayla Göndereceğiz”

CHP lideriKılıçdaroğlu, belediye öncülüğüyle bir kısım Suriyeli vatandaşın kendiiradeleriyle Suriye'ye gönderilmesine engel olunduğunu söyledi. Kılıçdaroğluşöyle konuştu: “İki otobüsle Suriyeli kardeşlerimizi onların iradeleriyleSuriye'ye gönderecektik. Hemen müdahale ettiler. 'Vay nasıl olur? Kılıçdaroğlu geldi,Suriye'ye gönderecek. E biz ne diyeceğiz!...' Ne derseniz deyin en geç iki yıliçinde bütün Suriyeli kardeşlerimizi Suriye'ye davulla zurnayla göndereceğiz.Hiçbir engeli tanımayacağız.”

Konut Mağdurlarının Sorunları Milletİttifakı ile Çözülecek

İlçedeki konut mağdurlarıyla ilgili de konuşan CHP LideriKılıçdaroğlu, “Esenyurt'ta konut mağdurlarının olduğunu biliyorum. Vatandaşparasını vermiş. Otuz bin daire yapılacak. Altmış bin kişiden para toplamış. Peki herkes şimdimağdur. Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun. Bu paralar toplanırken bubelediye ne iş yapıyor! Buparalar toplanırken bu iktidar ne iş yapıyor! Vatandaş açıkça soyulurken bu iktidarne iş yapıyor! Seçimlerdenönce tam üç kez, grup toplantısında bunu dile getirdim. Tam üç kez, yapmayın,etmeyin dedim. İnsanlar başını sokabileceği bir ev istiyor. Para istemişsiniz,parasını vermiş amaistismar edilmiş, hakkı elinden alınmış. Şimdi bu kişi ne olacak? Bunu belediyebaşkanları çözemezler. Bunu merkezî hükümetin çözmesi lazım. Merkezî hükümetinçözmesi için de bunların gitmesi lazım. Esenyurtlara söz veriyorum: Millet İttifakı'nın iktidarındagöreceksiniz. Allah nasip ederse sizlerin oylarıyla geldiğimizde bu sorununkısa sürede nasıl çözüleceğini göreceksiniz. Herkesin hakkını hukukunu teslimedeceğiz” diye konuştu.

Türkiye'yi İkinciYüzyılında DemokrasiyleTaçlandıracağız

CHP’li belediyebaşkanlarının tüm engellere rağmen arı gibi çalıştıklarını söyleyen CHP LideriKılıçdaroğlu şöyle konuştu: “Engeller çıkarıyorlar. Çıkarsınlar. Hiç önemlideğil. Ama yargının sopa olarak kullanılmasını asla kabul etmiyoruz. Takdir milleteaittir. Milletin, sesine de oyuna da güven duyuracağız. Hem demokrasidiyeceksin hem millet diyeceksin, arkadan milletin arkasından dolanıp, milletinoyunu yok etmeye çalışacaksın. Bunu kabul etmiyoruz. Bunun mücadelesinivereceğiz. Hiç kimse endişe etmesin ve hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Hepberaber Türkiye'yi ikinci yüzyılında demokrasiyle taçlandıracağız. Hiçbir ayrımyapmayacağız.”

“Esenyurt Giderse Mekke Gider, Dediler, Gitmedi”

Ülkede yaşanılansorunların yanlış yönetimden kaynakladığını belirten Esenyurt Belediye BaşkanıKemal Deniz Bozkurt, “Bize ‘Bu işlerin tamamını yapamazsınız’, ‘Bırakıp kaçar’dediler, kaçmadık.‘Esenyurt giderse Mekke gider’ dediler, gitmedi. ‘Sosyal yardımlar biter’ dediler bitmedi. Tam aksinearttı” diye konuştu.

“Bu Ülkenin Sizin Liderliğinizeİhtiyacı Var”

Konuşmasının son bölümünde CHP Liderine adaylıkçağrısı yapan Başkan Bozkurt, “Şimdi yaşadıklarımdan edindiğim tecrübelere göreülkemizi bir lidere ihtiyacı var. Neden? Yaşadığımız sorunların tamamına yakınıyanlış yönetimden kaynaklanıyor. Dolayısıyla bu ülkenin sizin liderliğinizeihtiyacı var. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt olarakkonuşmuyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir vatandaşı olarak konuşuyorum.Bunu söyleme hakkım olduğu için söylüyorum. Neden siz? Çünkü ben, sizden daha çok Türkiye'yi bir arada tutacakbaşka bir kişi bilmiyorum. Ülkemizin geleceğini kendi düşüncenizden daha çokönceleyen başka bir kişi de bilmiyorum. Devlet tecrübesi, SSK'da çalıştınız, maliyede çalıştınız, CumhuriyetHalk Partisi'ni yönettiniz. Dolayısıyla benim aklıma başkakimse gelmiyor. Sahip olduğunuz yüksek adalet duygunuzdan dolayısizin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı olmanızlazım.” ifadelerini kullandı.

mvufyIqjdu51azyebs4dcvem.jpg

fm7ks2lh6ttrzpaieb9eokzu.jpg

otaxmsbecqisld302Ilmfpya.jpg

2szsdzkgfjrvbahhptwcxlcq.jpg

il9odwshvy8fukz2omIn5qmg.jpg

byqd2anpmkrcfgoj6svmx8hu.jpg

hzn5kmq2axdqhtwepptxuor9.jpg

3hf5t7glriofb8ykwgmcajux.jpg

x2vwuxzloj6ntmrngmwebu5c.jpg

j7zg1ytgkdhns8qyzlmvuxol.jpg

btb2f7to4rxcmespajIenqxl.jpg

rufev5t1akvt2mI9jzeun7qz.jpg

teu2d3jnocenrpaqhI6fz8k0.jpg

3igjykzdodwspquya12u8hrm.jpg

h9vktdjzzg3e5anqpod0huxf.jpg

rwhuuIvxmby8qt1bo9x0glft.jpg

qlaklmtcevxabcs7h4z3ofsj.jpg

shjcrqwylq3tvme4wfhv8pkb.jpg

xvh9emlutuwczk7hnz6aaiIy.jpg

mtexgrctzpfp5sdyhu4iklwo.jpg

sc3ndb59lumfm6gfqt0kxyjo.jpg

gt0tvas8q9z1fpr3bfI2ecby.jpg

6hqIwlavt02krvbwdjyzohns.jpg

he7ylmbIkf2cn80twktju3gz.jpg

k67l3fjnrpudexwquashw0td.jpg

stcsrhpgjymavwy5m8n2z03o.jpg

putej4udlrhcx5tpj2km0fif.jpg

nIaryc1cklh8veutg2nxqdsf.jpg

s2rfc7ghwomIiox14y6jebkk.jpg

34xdtqpqvywaobujofakcws0.jpg

rwosglkaqdijucexmgte16yz.jpg

jrew0Isbvzx92gscxlqcayre.jpg

d9sqsctbx4ztvqnyoyj1ckhf.jpg

vhmtcyjf8fz2sxqlylx0wku6.jpg

k3bos1mlob7iathygawqfntI.jpg

jda8o714rtxwsfnpcrlefsvz.jpg

mwy0surfkzo9bdt1s3xcbepy.jpg

yvzxsuvqlgtwbrimognadyxf.jpg

kpcgoze5lghcmunbxuh4jI2r.jpg

oIaxytmndawjwhfznqyjlb25.jpg

v6ihslnke1bouja4uhgq0day.jpg

bu9iar3jdktfkpc4hzx8sqej.jpg

qxdrughn1plwt6ugzntsjp7m.jpg

yblhms93kuma6ykejfj8folh.jpg

0ztgpufbmfja7uwk6edrtvne.jpg

lf9gytp413tmarmcwcsurqov.jpg

gnrz1bjx9apn3qIg4ldy6uaq.jpg

n6gr7sz8kbtve2ubmfpv9whq.jpg

fnuhz93lI2va8sktwyim7dwk.jpg

bvsskbt6ef8g4nmoyglpcadm.jpg

fc53rwlfv2ta9utnpy1eiomj.jpg

7llrwnIypz0kjbkfaodbemc3.jpg

7dcIjn5vukbomh1o0vftlwqg.jpg

jyahcjfm8rep3uexu0wrmxog.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.