Altın Koza Film Festivali Başvuruları Başladı

 

Adana Büyükşehir Belediyesi 31. Uluslararası Adana Altın Koza FilmFestivali bu yıl 23 – 29  Eylül 2024 tarihleriarasında gerçekleşecek. Altın Koza Film Festivali’nin yarışmalı bölümleri içinbaşvurular başladı.

Yarışmalarİçin Son Başvuru Tarihi 16 Ağustos 2024

UluslararasıAdana Altın Koza Film Festivali’nde bu yıl; Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, , Belgesel Film Yarışması,Uluslararası Kısa Film Yarışması, Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışması ve AdanaKısa Film Yarışması bölümleri yer alacak.

Ayrıca Türk edebiyatınınönemli eserlerinin sinemaya uyarlanmasını teşvik amacıyla bu yıl  Uzun Metraj Edebiyat Uyarlaması SenaryoYarışması da yarışmalı bölümler arasında olacak.

Yarışmayönetmelik ve başvuru formlarına  https://altinkozaff.org.tr/ linkinden ulaşılabilecek. Tüm kategorilerde başvurular 16 Ağustos 2024tarihinde sona erecek.

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sinemaya ve sanata desteklerinin kesintisizolarak devam edeceğini açıkladı.

31. UluslararasıAdana Altın Koza Film Festivali kapsamında dünya sineması seçkisi, özelgösterim bölümleri, belgesel gösterimleri, söyleşiler, atölye çalışmaları,sinema sempozyumu ve sergiler sinemaseverlerle buluşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri

Marmara Park AVM, “Mesut Abi Merhaba” Projesiyle “Bronz Stevie Ödülü” nü Kazandı
İnşaat yeniden eşik değerin altına indi
9.CNR Mersin Kitap Fuarı Rekor Ziyaretçi Sayısıyla Kapılarını Açtı
The Hammers'tan Hayat Holding’e Üç Ödül
Büyükşehir’den 140 Kız Çocuğuna Farkındalık Eğitimi Verildi