BAŞKAN AKSU, DİLEK TERİMER AİLE SAĞLIK MERKEZİ’NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEKLEŞTİRDİ

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, yeri Sarıyer Belediyesi tarafından tahsis edilen, bağışçı Dilek Terimer adına inşa edilen Dilek Terimer Aile Sağlık Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Sarıyerli komşularının sağlık hizmetine erişimini kolaylaştırmak amacıyla Sarıyer Belediyesi’nin tahsis ettiği yere bağışçı Dilek Terimer’in inşasını gerçekleştirdiği Dilek Terimer Aile Sağlık Merkezi’nin açılışı gerçekleşti. Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Sarıyer Belediye Başkanı M. Oktay Aksu, Sarıyer Belediye Başkanvekili Hüseyin Coşkun, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ebrugül Kına Şenoğlu, Hindistan İstanbul Başkonsolosu, Mijito Vinito, İş insanı hayırsever Dilek Terimer, Terimer ailesinin dostları Ebru ve Ogün Kargın ailesi, Rotary yöneticileri, Suat Terimer Anadolu Lisesi yöneticileri katıldı.

BAŞKAN AKSU; DİLEK ABLAMA VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sarıyerlilere sağlık hizmeti verecek olan sağlık merkezinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, merkezin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Bir hayırsever olarak eğitimden sağlığa hayatın içinde nerede ihtiyaç varsa oraya kendisini adayan Dilek Terimer’in isteğini değerli bulup gerçekleşmesi için yer tahsisinde bulunduklarını ifade eden Sarıyer Belediye Başkanı M. Oktay Aksu, merkezin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Devlet ve milletin birlikte hareket etmesinin güzel bir örneğine tanıklık ediyoruz. Geleceğe ışık tutması bakımından bu tür hizmetleri çok değerli buluyoruz. Halk ve devlet olarak el ele vererek bu güzel yapıyı inşa ettik. Sayın Kaymakamımıza ve tüm yetkililerimize huzurunuzda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Sarıyer Belediyesi olarak komşularımıza sağlık hizmeti vermesi amacıyla seçim vaatlerimizin arasında yer alan Ayazağa’da bir tıp merkezi için çalışmalarımızı başlattık. Komşularımızın sağlığa erişimini kolaylaştırmak amacıyla yerel yönetim olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz sağlık merkezinin yapım, inşa ve hizmet verme sürecine katkı sunan herkese özellikle Dilek Terimer ablamıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

“SAĞLIK MERKEZİ SARIYERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle eşi Suat Terimer’e yirmi yıl boyunca baktığını, o günlerde bir vatandaş olarak sağlık hizmeti konusunda bir adım atması gerektiğini farkettiğini ve bir sağlık merkezi yapmaya niyetlendiğini ifade eden hayırsever Dilek Terimer, “Bu niyetimi dile getirdiğim Sarıyer Belediyesi Başkanımız ve başkan yardımcılarımız talebimi önemsediler. Yer tahsisini belediyemizin yaptığı, kaymakamlığımız ve ilçe sağlık müdürlüğümüzün desteğiyle eşim Suat Terimer’in hayrına yapımını gerçekleştirdiğimiz sağlık merkezi Sarıyer’imize hayırlı olsun. Bu konuda beni yalnız bırakmayan ve beni destekleyen tüm yöneticilerimize, aile dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SARIYER Haberleri

BAŞKAN AKSU, BÜYÜKDERE VE KOCATAŞLI KOMŞULARINI DİNLEDİ
SARIYER BELEDİYESİ’NİN 2025 YILI MALİ BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ
BAŞKAN AKSU, MAHALLEMİ DİNLİYORUM TOPLANTILARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
SARIYER BELEFİYESİNDEN EKONOMİK VE SÜRDÜRÜLEBİLİR HİZMETLERDE BÜYÜK ADIM
SARIYER’DE GÖREVLİLER VE GÖNÜLLÜLER ELELE