Başkan Balcıoğlu, 40. Domates Festivali Hazırlıklarını İnceledi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Değirmenköy Mahallesi'nde düzenlenecek olan Domates Festivali hazırlıklarını inceledi. Festival alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Balcıoğlu, Silivri'nin zenginliklerinin tanıtılması gerektiğini vurguladı.

Festivalin bölgedeki üreticilere ve çiftçilere önemli bir destek sağlayacağını ve Silivri'nin tarımsal potansiyelini daha geniş bir kitleye tanıtacağını ifade eden Başkan Balcıoğlu, Silivri'nin zenginliklerini tanıtırken eğlenmeyi amaçladıklarını söyledi.

Hazırlıkların titizlikle sürdüğünü ve organizasyon ekibinin büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Başkan Balcıoğlu, etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için tüm detayların dikkatlice ele alındığına dikkat çekti.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri

AKASYA, 23 NİSAN PROGRAMINI AÇIKLADI
MUUD’DA MART AYINDA RADAR’A TAKILAN ŞARKILAR BELLİ OLDU
HAY HAK: KARAGÖZ HACİVAT VİZYONA GİRDİ
SARIYER’DE KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNE ORTAK AKIL VURGUSU
FATİH’TE ACIMUSLUK SOKAĞI SARNICI HURDA VE KAĞIT DEPOSU OLARAK KULLANILIYOR