Başkan Balcıoğlu ve Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel Kentsel Dönüşüm Ofisi Çadırını Ziyaret Etti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ile birlikte Kentsel Dönüşüm Ofisi çadırını ziyaret etti. Silivri Belediyesi Etüt Proje ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından Silivri Sahili Atatürk Meydanı'nda kurulan ofis, ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri hakkında detaylı bilgi sunmakta ve vatandaşların sorularını yanıtlamaktadır.

 

Ziyaret sırasında Başkan Balcıoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybedenleri saygıyla andığını ifade ederek, “Hemşehrilerimizi kentsel dönüşüm çalışmalarımız hakkında bilgilendirmek amacıyla kurduğumuz Kentsel Dönüşüm Ofisi çadırını Çatalca Belediye Başkanımız Erhan Güzel ile birlikte ziyaret ettik. Kentsel dönüşüm projelerimizle ilçemizi daha güvenli ve modern bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Silivri Belediyesi Etüt Proje ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından Silivri Sahili Atatürk Meydanı'nda kurulan bu ofis, ilçemizdeki kentsel dönüşüm projeleri hakkında detaylı bilgi sunmakta ve vatandaşlarımızın sorularını yanıtlamaktadır” şeklinde konuştu.

 

Kentsel Dönüşüm Ofisi ziyaretinin ardından, Başkan Balcıoğlu, Başkan Erhan Güzel ile birlikte Silivri Sahili'nde hafta sonunu geçiren vatandaşlarla bir araya geldi. Başkanlar, vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyerek, ilçede gerçekleştirilen projeler hakkında geri bildirim topladı.

 

Her iki belediyenin iş birlikleri anlamında birbirlerini desteklemesi, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Başkan Balcıoğlu ve Başkan Güzel, bu iş birliklerinin ve belediyeler arası desteklerin, her iki ilçenin de daha iyi bir geleceğe ulaşmasına katkıda bulunacağına vurgu yaptı.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL YÖNETİMLER Haberleri

Silivri Belediyesi Tekstil Kumbaralarını Yenileniyor
Silivri Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri, Hafif Arama Kurtarma Eğitimi Düzenledi
VETBÜS 18-19 Eylül'de Silivri’de
YENİŞEHİR'DE ÇEVRE DOSTU PROJELER: BAŞKAN ADIGÜZEL, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
YENİŞEHİR'DE ÇEVRE DOSTU PROJELER: BAŞKAN ADIGÜZEL, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ