Başkan Özer, Evinde Yangın Çıkan Ailenin Çağrısını Cevapsız Bırakmadı

Esenyurt'ta evlerinde çıkan yangın sonrası zor durumda kalanaileye yardım eli Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer tarafından uzatıldı.Yapılan hasar tespit çalışmalarının ardından temizlik ve bakım çalışmalarıyapılacak olan daire tamamen yenilenmiş olarak aileye teslim edilecek.

Esenyurt'ta geçtiğimiz günlerde bir sitenin 22'nci katındakibir dairenin elektrik kontağında yaşanan sorun nedeniyle yangın çıktı. Bir anneile çocuğunun yaşadığı dairenin mutfak bölümü tamamen yandı. Yakınlarınınyanına yerleşmek zorunda kalan ailenin yakınları, Esenyurt Belediye BaşkanıProf. Dr. Ahmet Özer'e ulaşarak yardım talebinde bulundu. Başkan Özer, durumuöğrenir öğrenmez yardım talebine karşılık verdi ve Esenyurt Belediye BaşkanYardımcısı Orhan Ayyıldız’ı görevlendirdi. Aileyi ziyaret eden Ayyıldız, olayyerini inceledi, ihtiyaç ve talepleri dinledi. Sosyal İşler Müdürlüğütarafından hasar tespit çalışmaları yapılan dairenin temizlenmesi için personelgörevlendirildi. Temizlik ve bakım çalışmalarının ardından yapılacak olan beyazeşya ve mobilya desteği ile daire tamamen yenilenmiş olarak aileye teslimedilecek.

“Ahmet BaşkanımArayarak Geçmiş Olsun Dileklerini İletti”

Yangın sonrası evi küle dönen aile yakını Turan İbişEsenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’e kendilerine verdiği desteklerden dolayıteşekkür ederek; “Saat 10.00 sıralarında yangın başlamış. Site yönetimindenarayarak evimde bir yangın çıktığını söylediler. Biz gelene kadar zaten yangınamüdahale etmiş ve söndürmüşlerdi. Yardım talebimiz sonrasında ise AhmetBaşkanımız arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Allah herkesten razıolsun. Esenyurt belediyesi yöneticilerine ve çalışanlarına yardım ve destekleriiçin çok teşekkür ederim." dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL YÖNETİMLER Haberleri

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Semt Pazarını Ziyaret Etti
Başkan Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Düzenlediği Toplu Kreş Açılışına Katıldı
Başkan Özer, Kemik Erimesi Hastası Yiğit Can’ı Ziyaret Etti
Minikler Afet Eğitimiyle Hem Öğrendi Hem Eğlendi
ATAŞEHİR - MONHEİM TASARIM OKULU'NDA ÇOCUKLAR İÇİN SANAT ATÖLYELERİ BAŞLIYOR