Başkan Özer Siyasi Partiler ve Derneklerle Bayramlaştı

BaşkanÖzer: Desteğinizle İlçemizi Çok Daha İyi Yerlere Taşıyacağız

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçedeki siyasipartiler ve hemşehri dernekleriyle bayramlaştı. Görüşmelerde birlik veberaberlik mesajı veren Başkan Özer, “Ben bütün şehrin belediye başkanıyım. Adil,eşit, kapsayıcı ve ulaşılabilir bir model inşa etmek için gece gündüz demedençalışıyorum. Sizlerin de desteğiyle ilçemizi çok daha iyi yerlere taşıyacağız”dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Kurban Bayramıziyaretleri kapsamında ilçedeki siyasi partiler ve derneklerle bayramlaştı.Özer, CHP, DEM Parti ve Yeniden Refah Partisi Esenyurt İlçe Başkanlıklarınaziyarette bulundu. Siyasi partilerin yanı sıra İstanbul Samsun DerneklerFederasyonu, Erenler Eğitim ve Kültür Vakfı, Esenyurt Alevi Bektaşi KültürDerneği Merkez Cemevi, Giresun Derneği ile Doğu Güneydoğu İstişare Heyeti’ni deziyaret eden Özer, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Prof. Özer, “Ben bütün şehrin belediye başkanıyım. Adil, eşit,kapsayıcı ve ulaşılabilir bir model inşa etmek için gece gündüz demedençalışıyorum. Bütün çabamız iyi niyetle tüm halkı kucaklamak ve halkın bizeemanet ettiği görevi halk adına yerine getirmek. Bu noktada sizlerin dedesteğiyle ilçemizi çok daha iyi yerlere getireceğiz. Kardeşlik duygularıyla şehrimizinmeselelerini istişare ederek birlikte yol yürümekten her zaman memnun olacağız.Daha özgür, daha güzel bayramlarda buluşmak dileğiyle” diye konuştu.

Öte yandan Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla da bayramlaşanÖzer, kendisini bekleyen çocuklara da bayram harçlığı dağıttı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL YÖNETİMLER Haberleri

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Semt Pazarını Ziyaret Etti
Başkan Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Düzenlediği Toplu Kreş Açılışına Katıldı
Başkan Özer, Kemik Erimesi Hastası Yiğit Can’ı Ziyaret Etti
Minikler Afet Eğitimiyle Hem Öğrendi Hem Eğlendi
ATAŞEHİR - MONHEİM TASARIM OKULU'NDA ÇOCUKLAR İÇİN SANAT ATÖLYELERİ BAŞLIYOR