Başkan Özer Sünnet Çocuklarının Kirvesi Oldu

EsenyurtBelediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet organizasyonuile çocuklar sünnet ediliyor. Toplamda 1600 çocuğun sünnet olacağı programdaProf. Dr. Ahmet Özer çocuklar ve ailelerinin heyecanına ortak oldu.

EsenyurtBelediyesi ilçede yaşayan çocukları modern cerrahi yöntemlerle sünnetettiriyor. 1600 çocuğun kaydının alındığı sünnet operasyonu özel bir hastanedetek kişilik odalarda ve streil bir ortamda gerçekleşiyor. Çocuklara hastanedemoral ziyaretinde bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer operasyonsırasında çocukların yanında bulunarak ailelerin heyecanına ortak oldu.Hazırlanan alanda çocuklar ile sünnet hatırası fotoğrafı çektiren Başkan ÖzerEsenyurt halkı adına çocukların kirveliğini üstlendiğini belirterek eylül ayıiçerisinde düzenlenecek sünnet düğününe tüm vatandaşları davet etti.

“Sünnet Düğünü Yapacağız”

Operasyon öncesi yaptığı açıklamadaçocukların her zaman yanında olacağını belirten Başkan Özer; “EsenyurtBelediyesi olarak bu sene bin altı yüz çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. Şimdiyekadar sekiz yüz çocuğumuzun sünnet operasyonu tamamlandı. Bundan sonra eylülayına kadar peyderpey 800 çocuk daha sünnet olacak. Şimdi hastanede sünnetolacak çocuklarımız ve aileleri ile birlikteyiz. Biraz sonra cerrahi işlem içinaşağıya ineceğiz. Ben de sizler adına, yani Esenyurt halkı adına bu değerliçocuklarımızın kirveliğini yapıyorum. Eylül ayı içinde de bütün çocuklarımızıaileleriyle birlikte bir araya toplayacağız. Onlara bir sünnet şöleni, sünnetdüğünü yapacağız. Sünnet giysilerini, hediyelerini takdim edeceğiz ve buçocuklarımızın şehrimize, ülkemize faydalı birer vatandaş olabilmeleri yolunda daimayanlarında olacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Çocuklarımıza sağlık ve sıhhatdiliyorum.” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL YÖNETİMLER Haberleri

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Semt Pazarını Ziyaret Etti
Başkan Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Düzenlediği Toplu Kreş Açılışına Katıldı
Başkan Özer, Kemik Erimesi Hastası Yiğit Can’ı Ziyaret Etti
Minikler Afet Eğitimiyle Hem Öğrendi Hem Eğlendi
ATAŞEHİR - MONHEİM TASARIM OKULU'NDA ÇOCUKLAR İÇİN SANAT ATÖLYELERİ BAŞLIYOR