BEŞİKTAŞ, ALANYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Corendon Alanyaspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Corendon Alanyaspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve 5'e 2 çalışmasıyla başlayan idman, taktiksel çift kale maçla sona erdi.

Siyah-beyazlılar, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında yarın saat 19.00'da Tüpraş Stadyumu'nda Corendon Alanyaspor'la ile karşılaşacak.

Kaynak: IHA

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

SPOR Haberleri

TRENDYOL SÜPER LİG: FENERBAHÇE: 1 - KAYSERİSPOR: 1 (İLK YARI)
ALMAN TEKNİK DİREKTÖR WERNER LORANT HAYATINI KAYBETTİ
Ali Doğan Ünlü Koşusu’nda zafere uzanan Son Of Cooger oldu
21 Nisan Pazartesi günü yapılacak yurt dışı yarış programı ve erken bahis oranları
TRENDYOL SÜPER LİG: FENERBAHÇE: 0 - KAYSERİSPOR: 1 (MAÇ DEVAM EDİYOR)