BÜYÜKÇEKÇEMECE’DE YUNUS POLİSİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Büyükçekmece'de izinliyken kendisi motosikletiyle seyreden yunus polisi Hüseyin Caymaz yaptığı kaza sonucu hayatını kaybetti.

Büyükçekmece'de izinliyken kendisi motosikletiyle seyreden yunus polisi Hüseyin Caymaz yaptığı kaza sonucu hayatını kaybetti.

Olay gece saat 02.00 sıralarında E5 Büyükçekmece Karayolu S Rampa mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli motosikletli Yunus polisi Hüseyin Caymaz, izinli olduğu sırada kendi motosikletiyle seyir halindeydi. Caymaz bu sırada bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza haberini alan çok sayıda meslektaşı da olay yerine geldi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Caymaz'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Caymaz'ın cenazesi morga kaldırılırken, olaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaynak: IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri

ESENLER’İN DAVULCU VOSVOSLARI BU RAMAZAN AYINDA DA SOKAKLARDA
BEŞİKTAŞ’TA DEĞNEKÇİLERE CEZA KESİLDİ
EYÜPSULTAN’DA YOL KENARINDAKİ UTV SÜRÜCÜSÜNE ÇARPIP KAÇAN ŞAHIS YAKALANDI
ARNAVUTKÖY’DE HAFRİYAT KAMYONU ALEV ALEV YANDI
BEYLİKDÜZÜ’NDE İNŞAAT SIRASINDA BİNANIN İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ