CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Türkiye Hem AB’ye Girecek Hem de Oradaki Ülkeler Kadar Güçlenecek”

“EMEKLİNİN ALIM GÜCÜ ARTACAK”

“BÖYLE BİR DÖNEMİN GELMESİ HİÇ UZAK DEĞİL”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP iktidarında Türkiye’nin AB’ye tam üyeliğini sağlayacaklarını vurguladı. Özel, “10 yılın sonunda Türkiye hem Avrupa Birliği’ne girecek hem oradaki ülkeler kadar güçlenecek. 10 yıl sonra şöyle hesap edin; Maaş bugünkü maaş gibi olsun. Masraflardan bir sıfır atın. Yani ulaşım 500 lira değil 50 lira. Dana kıyma 55 lira. Kuzu pirzola 70 lira” ifadesini kullandı. Emeklinin alım gücünü iyileştireceklerini de kaydeden Özel, “Almanya’daki emekli, Fransa’daki emekli, Hollanda’daki emekli senden 10 kat daha fazla alım gücünde. Ya etiketten bir sıfır at öyle bak ya da maaşın 10 katı fazla olduğunu düşün. Böyle bir dönemin gelmesi hiç uzak değil. Bunu Yunanistan başarıyor, bırakın onu Macaristan başarıyor… O yüzden biz de başaracağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'de Marmara Adalar Belediyesini ziyaret etti. Daha sonra kendisini karşılayan çok sayıda vatandaşa hitap eden Özel, “31 Mart günü adada hep beraber tarihin akışını değiştirdik. Aydın Dinçer gibi iyi eğitimli, çalışkan, vizyon sahibi, aile geçmişinde, babası da adada belediye başkanı olan, genç bir arkadaşımız, genç bir kardeşimiz, örgütümüzün desteği, sizlerin teveccühü ile önce adayımız oldu, sonra da yüzde 60 oyla belediye başkanımız oldu. Kendisini yürekten kutluyorum. İlçe örgütümüzün başkanı Nevzat Başkan, televizyonları başında izleyenler için söylüyorum, soyadını bilmediğim için ‘Başkan’ demiyorum, Nevzat Başkan’ın soyadı Başkan, o doğuştan başkan. Sevgili Aydın Dinçer’in adaylığında kendisi adaymış gibi koşturan, ilçe örgütümüzle birlikte büyük emek veren birisi. Aydın Dinçer’in seçimindeki emekleri için, CHP’nin yani baba ocağının çayını demlettiği, çorbasını kaynattığı, bacasını tüttürdüğü için Nevzat Başkan’ın şahsında bütün örgütümüze yürekten teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar” dedi. Özel, şunları söyledi:


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

CHP Lideri Özgür Özel, Adalet Politikaları Danışma Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti
Deniz Yücel: “HÜDA PAR Genel Başkanının Yaptığı Hadsiz, Küstahça, Meydan Okuyan Açıklamalarına En Üst Perdeden Tepkiler Geldi; E
Volkan Demir: "AKP Hükümeti Cambaza Bak Yöntemiyle Ülkeyi Hızla Bir İthal Otomobil Cenneti Haline Getiriyor"
Yankı Bağcıoğlu'ndan Kritik Çağrı: "Türkiye Çapında Acilen Siber Savunma Tatbikatı Yapılmalıdır"
Erhan Adem: "Sahte Gübre Yandaştan, Çuval Milletvekilinden!"