CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Yönetenlerin Mütevazı Halkın Zengin Olduğu Türkiye, CHP İktidarında Mümkün”

“MAFYANIN DÖNEMİ BİTECEK, HALKIN DÖNEMİ BAŞLAYACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir Avşa Adası Meydanı’nda yurttaşlara seslendi. Özel, “Bizim iktidarımızda arabanın, geminin yönü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesidir. Yani gelişmiş ülkeleri yakalayıp geçmektir. Bunun için iki dönem Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına, 10 yıla ihtiyaç var. CHP iktidara gelecek. Hızla Avrupa Birliği’ne üye olacağız. O seviyeyi yakalayacağız. 55 bin dolar milli geliri yakalayacağız. Allah muhafaza, Tayyip Bey ya da partisi kalırsa hedefleri 4 bin 500 dolarlık Şangay İşbirliği Örgütü’nün fakir bir ülkesi olmak. Burada liderler zengin, arabalar, uçaklar, saraylar lüks. Millet fakir. Yönetenlerin mütevazı ve halkın zengin olduğu bir Türkiye, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında mümkündür. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’yi o düzeye taşıdığında alım gücü tam 10 kat artacak” ifadesini kullandı.

Balıkesir Avşa Adası Meydanı’nda yurttaşlara seslenen Özel, “Bugün Marmara Adası Cumhuriyet Halk Partisi’nin 31 Mart seçimlerinde yüzde 60 oyla seçildiği, belediye başkanının, Ada’yı bilen Ada’nın sorunlarını bilen, genç, çalışkan, mütevazı belediye başkanının sizlerin desteğiyle önce adaylaştığı sonra belediye başkanı olarak rekor oyla seçildiği bir süreci tamamladık. Biraz önce kendisini ziyaret ettim. Orada belediyenin önünde konuştuk, bir kez daha burada her birinize Cumhuriyet Halk Partisi’ne duyduğunuz güven, adayımıza verdiğiniz destek ve yüzde 60’lık tarihi rekor için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” dedi. Özel şöyle devam etti:


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

CHP Lideri Özgür Özel, Adalet Politikaları Danışma Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti
Deniz Yücel: “HÜDA PAR Genel Başkanının Yaptığı Hadsiz, Küstahça, Meydan Okuyan Açıklamalarına En Üst Perdeden Tepkiler Geldi; E
Volkan Demir: "AKP Hükümeti Cambaza Bak Yöntemiyle Ülkeyi Hızla Bir İthal Otomobil Cenneti Haline Getiriyor"
Yankı Bağcıoğlu'ndan Kritik Çağrı: "Türkiye Çapında Acilen Siber Savunma Tatbikatı Yapılmalıdır"
Erhan Adem: "Sahte Gübre Yandaştan, Çuval Milletvekilinden!"