Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Tayyip Bey Ortada Yok, AK Partililer Ortada Yok”

“KAÇAMAZSIN, GEÇİM YOKSA SEÇİM VAR”

“BU YOKSULLUKTAN SİZİ KURTARACAK OLAN, CUMHURİYET HALK PARTİSİ’DİR”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, iktidarın üst düzey kurmaylarının vatandaşın karşısına çıkamadığını vurgulayarak, “Hafta sonu Tayyip Bey ortada yok. AK Partililer ortada yok. Niye yok? Sokağa çıkabiliyorlar mı? Buraya gelebiliyorlar mı? Sizi toplayıp hatır sorabiliyorlar mı? Enflasyonu düşürebiliyorlar mı? İşsizliğe ‘dur’ diyebiliyorlar mı? Buraya gelemiyorsan, sandığa gideceksin Tayyip Bey, sandığa gideceksin. Yoksulluğu bitiremeyenin, işsizliği engellemeyenin, doları düşüremeyenin, fiyatları indiremeyenin gideceği yer seçim sandığıdır. Kaçamazsınız, geçim yoksa seçim var” ifadesini kullandı. Tüm sorunlara karşı çarenin CHP’de olduğunu söyleyen Özel, “Bu emekli maaşından da sizi kurtaracak olan, bu asgari ücretten de sizi kurtaracak olan, bu yokluktan, bu yoksulluktan sizi kurtaracak olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Yapılacak ilk seçimlerin iktidar partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi geliyor, Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin birinci partisi. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Sağ olun, var olun” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Susurluk ilçesini ziyaret etti. Susurluk Belediyesindeki temaslarının ardından kendisini karşılayan çok sayıda vatandaşa hitap eden Özel, “Haftanın ilk günü, ilk mesai saatinde açılışı Susurluk ile yapalım dedik. Bir belediye ziyaretini mitinge çeviren sizlere teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Susurluk, benim hayatımda da çok önemli izleri olan bir yerdir. 45 yıl önce bir trafik kazasında, yakınlarımız olduğunu bilmeden saatlerce bekleyip, Manisa’ya döndüğümüzde garajda bütün ailenin bizi beklediğini görmüştük. İkisi ikiz, babamın üç amca kızını buradaki bir kazada kaybetmiştik. Gerisin geriye buraya koşmuştuk. İlk Susurluk’ta o gün çok acı bir anıyla tanışmıştık. Ama eşim Bursalıdır, belki Susurluk’ta şimdiye kadar 500 kere mola vermişimdir. Susurluk’ta örgütümüz, milletvekili olduğum günden beri beni her zaman davet ederler, çağırırlar. Diri bir örgütümüz var. Partisini, ülkesini seven çalışkan bir örgütümüz var” dedi. Özel, şöyle devam etti:


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri

CHP Lideri Özgür Özel, Adalet Politikaları Danışma Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti
Deniz Yücel: “HÜDA PAR Genel Başkanının Yaptığı Hadsiz, Küstahça, Meydan Okuyan Açıklamalarına En Üst Perdeden Tepkiler Geldi; E
Volkan Demir: "AKP Hükümeti Cambaza Bak Yöntemiyle Ülkeyi Hızla Bir İthal Otomobil Cenneti Haline Getiriyor"
Yankı Bağcıoğlu'ndan Kritik Çağrı: "Türkiye Çapında Acilen Siber Savunma Tatbikatı Yapılmalıdır"
Erhan Adem: "Sahte Gübre Yandaştan, Çuval Milletvekilinden!"